Ten serwis używa "ciasteczek" (cookies). Korzystając z niego, wyrażasz zgodę na użycie plików cookies. Learn more.
Szanowny Użytkowniku, serwisy w domenie modelarstwo.info wykorzystują pliki cookie by ułatwić korzystanie z naszych serwisów. Jeśli nie chcesz, by pliki cookies były zapisywane na Twoim dysku zmień ustawienia swojej przeglądarki.
Ojj Daf w barwach Jan De Rijk , to by była petarda . Licze na wiecej fajnych nowosci od herpy . Nowy Daf w barwach Ewals Cargo Care , jakis Vos albo nowy Daf w barwah Raben , wyglada naprawde super. Juz go widIałem na drogach w holandii. Ale nie udało mi sie zdjecia zrobić
Witam witam . Cieszy mnie to że wam sie podobają moje prezentacje. Dziekuje za komętarze .
Dzisiaj dotarł drugi Actrosik , tak że szefo inwestuje. Grupa Raben pomału rośnie w siłę.
Miło i fajnie że wam się podoba mała flota Raben. Za jakiś czas coś tam jeszcze wpadnie do grupy Raben.
A dzisiaj na małej giełdzie modelarskiej w Holandii w miejscowości Sevenum (Modelauto ruilbeurs Sevenum) oj dużo fajnych modeli we wszystkich skalach , i wszystkich firmach produkujących modele. Można czasami fajne wynalazki wyszukac. I z nowszych modeli jak i starszych , no i duzo zlomu modelarskiego . W moje ręce wpadły dwa modele Daf xf Jan De Rijk i nasz Ikarus 260