Ten serwis używa "ciasteczek" (cookies). Korzystając z niego, wyrażasz zgodę na użycie plików cookies. Learn more.
Szanowny Użytkowniku, serwisy w domenie modelarstwo.info wykorzystują pliki cookie by ułatwić korzystanie z naszych serwisów. Jeśli nie chcesz, by pliki cookies były zapisywane na Twoim dysku zmień ustawienia swojej przeglądarki.
Witam i pozdrawiam . Dziekuje za miłe komentarze , cieszy mnie to że wam sie podobają moje modele
Zostając jeszcze przy modelach firmy PEMA ( ojej znowu PEMA ) mam do pokazania Volvo FH Societe Generale. Volvo od Herpa wyszło w limitowanej edycjii w 2014 roku, jest to to samo Volvo jak w poprzedniej prezentacji z naczepą Raben. Natomiast naczepa w zaprezenyowanym zartawie wyszła rok wczesniej w 2013roku. W limitowanym pudełku i u ganlotce , PEMA, Telematic One , Cargobull. Tak że musze przyznać że modele przelerzały ładnych pare latek w szafie i nie widziały światła dziennego . Miłego oglądania
Ojej , wszyscy znamy ceny tych holowników , ja swojego kupiłem na samym początku jak się pokazały po targach IAA w 2018 roku, już za bardzo nie pamiętam ale było to ponad 100 iles euro. Ale czego sie nie robi dla serii. PEMA wciągneła jak Willi Betz