Ten serwis używa "ciasteczek" (cookies). Korzystając z niego, wyrażasz zgodę na użycie plików cookies. Learn more.
Szanowny Użytkowniku, serwisy w domenie modelarstwo.info wykorzystują pliki cookie by ułatwić korzystanie z naszych serwisów. Jeśli nie chcesz, by pliki cookies były zapisywane na Twoim dysku zmień ustawienia swojej przeglądarki.
Tak tak znowu Galliker. Jeszcze mam 3 i to bedzie narazie na tyle z Gallikerow. Za jakis czas reszta z tej floty.
Dzisiaj nastepnym modelem bedzie Renault Magnum Awm .
Dwa naprawdę udane modele od AWM. Bardzo ciekawe zabudowy w obydwu przypadkach. Ten z kontenerem trafia na listę zakupową. Całości dopełniają tu kapitalne koła.
Kilka prezentacji mnie ominęło, ale pięknie prezentują się wszystkie Renóweczki. Gratuluję takiego pięknego zbioru.
Teraz na koniec przydałoby się grupowe zdjęcie floty...
Fajne jest to Iveco , tempo prezentacji masz zawrotne
Nie jak Wam koledzy ale mi nowe Iveco kojarzy się kotem Spaślakiem z serialu dla dzieci Brygada RR
Piękne są te galikery . Szczególnie podobają mi się te z Francuskim rodowodem . Range T świetnie się w te barwy wpasowało . Natomiast magnumki z AWM maja fenomenalne koła . Bardzo mi się one podobają.