• Ten serwis używa "ciasteczek" (cookies). Korzystając z niego, wyrażasz zgodę na użycie plików cookies. Learn more.
  • Szanowny Użytkowniku, serwisy w domenie modelarstwo.info wykorzystują pliki cookie by ułatwić korzystanie z naszych serwisów. Jeśli nie chcesz, by pliki cookies były zapisywane na Twoim dysku zmień ustawienia swojej przeglądarki.

Kolekcja zbieranina Adixa

Slavi

Znany użytkownik
Reakcje
2.884 5 0
Idziesz jak burza do przodu z tymi prezentacjami! :D Dwa ostatnie Gallikery naprawdę fajne a Renault nawet miałem swego czasu. :D

Nawet nie wiedziałem że puchy też mają, magnumki najpiękniejsze(y)
:ROFL: No też jestem zaskoczony... :ROFL:

Raben. Bardzo fajna ciekawostka, szkoda tylko, że zrobiona w najgorszym chińskim standardzie... :(
Rinnen. Nie dość że wożą puszki, to tanki w ich malowaniu widać u innych przewoźników (np. Lugmair). Bardzo ładny duet i te chromowane felgi pasują tu idealne. Przypomniałeś mi, że muszę sobie coś kupić w tych barwach. :D

Slavi

Znany użytkownik
Reakcje
2.884 5 0
Kolejny ciekawy zestaw ale kontener jest od Herpy (świetny brązowy kolor swoją drogą)? Pachnie mi tu jakimś lepszym "wyrobem". :D
Od zestawu kontenerowego lepszy może być tylko pociąg z kontenerami. :ROFL: Pięknie to wygląda nawet jak na kolej podłogową. :D

OP
OP
Adix

Adix

Znany użytkownik
Reakcje
1.848 2 0
Napewno za jakis czas bedzie dioramka z torami i drogą, będzie się to ładniej prezentowało . A na chwile obecna tak jak piszecie pozostaje kolej podłogowa:rolleyes:.Tez mi się to nie podoba tak pokazywac modele . :X3:
A co do zestawów kolejowych to brązowe kontenery to skład od B-Models , biale od Roco , kontener srebrny na czerwonym wagonie jest od Mehano a ostatni od Kombi Modell.
Dziekuje za miłe komentarze i zabieram sie za jakies następne zdjęcia i zbieraniu materiału na jakąs wiekszą dioramke a w przyszłosci za jakąs makiete. :cool:

Autor wątku Podobne wątki Forum Odpowiedzi Data
Samochody ciężarowe 1781