Ten serwis używa "ciasteczek" (cookies). Korzystając z niego, wyrażasz zgodę na użycie plików cookies. Learn more.
Szanowny Użytkowniku, serwisy w domenie modelarstwo.info wykorzystują pliki cookie by ułatwić korzystanie z naszych serwisów. Jeśli nie chcesz, by pliki cookies były zapisywane na Twoim dysku zmień ustawienia swojej przeglądarki.
Nazbierało sie tego troszke . No ale nie zeby sie chwalićmam ich jeszcze kilka. No i znowu musze napisac ze czekaja na mnie w polsce
Następne Volvo to FH12 Awm . Myśle ze kolejne prezentacje bedą sie podobać.
Zaskoczyłeś mnie tą podkolekcją . Malowanie Galikera już dłuższy czas mi chodzi po głowie . Bardzo szeroki wachlarz marek i zabudów . Jeśli chodzi o te 3 do tej pory pokazane to najbardziej podoba mi się to pierwsze FH z przyczepą .
Dwa Volvo, dwa BDFy i do tego w wersji burtowej z plandeką. Obydwa ciekawe ale zdecydowanie wygrywa ten z pierwszej generacji. Dodatkowy plus za kolejne zdjęcia w 1:1.
Szybkie tempo prezentacjia że lubię malowanie tej spedycji to powiem Ci że każdy model nie zależnie od konfiguracji bardzo mi się podobagratuluję i czekam na kolejną prezentację
Dwa kolejne od AWM. O FH juz pisałem - to naprawdę udana forma. EuroStar to rzadkość w H0. Tu nie dość , że mamy ciekawe malowanie, to do tego na nietypowa (dwuosiowa) chłodnia z dodatkowymi drzwiami z boku. Super miniatura.