• Ten serwis używa "ciasteczek" (cookies). Korzystając z niego, wyrażasz zgodę na użycie plików cookies. Learn more.
  • Szanowny Użytkowniku, serwisy w domenie modelarstwo.info wykorzystują pliki cookie by ułatwić korzystanie z naszych serwisów. Jeśli nie chcesz, by pliki cookies były zapisywane na Twoim dysku zmień ustawienia swojej przeglądarki.

Narzędzia Zaginarka z ruchomym stolikiem.

OP
OP
Z

Zv

Gość
Dobra Panowie przechodzimy od słów do czynów. Tak wygląda prototyp zaginarki. Jak widać jakościowo i jest wykonana lepiej niż ta z aukcji. Cena z wysyłką to 300.00 PLN czyli 22 zeta więcej. Osobiście wolę dopłacić i wybrać lepszy produkt :)
Żeby nie było bałaganu proszę poniżej TYLKO wpisy Imię nazwisko - adres do wysyłki. Pierwszych 10 szt będzie szybko - właściwie już się robią, może 12 szt. jak wystarczy stali. Jak tylko dostanę nr konta od Pana Jacka podam tu do wpłat.

Załączniki

zdeniu

Znany użytkownik
Reakcje
432 13 17
Jarosław Zdanowicz
adres już znasz ;)

wiem że produkcja ruszyła
ale czy nie dałoby rady aby te "gałki" były mniejsze / delikatniejsze ?
myślę że to jest do zrobienia jeszcze na tym etapie

takie nieśmiałe pytanie :p

Ostatnio edytowane:
OP
OP
Z

Zv

Gość
Spur 1 zamówił kolejną i zostały jeszcze tylko 3 szt w tym rozdaniu i mamy kpl :)
Dodam kilka szczegółów od producenta: "Na stoliki jest już blacha pocięta 100 x 10 x 230 mm oraz 50 x 10 x 230 mm,nóż 7,5 x 40 x 230 mm, także temat jest załatwiony. Nóż jest robiony z blachy gatunkowej z budowy okrętów G2, bo taką posiadałem, kołki prowadzące są hartowane i szlifowane.Dopracuję jeszcze zawiasy, bo mi nie leżą. Jeżeli zostaną mi nadwyżki to na ALLEGRO wystawię za 350,- kup teraz. " Tak wiec stolik stały będzie większy tak aby można było pracować na nim nożem ręcznie.

Autor wątku Podobne wątki Forum Odpowiedzi Data
Techniki modelarskie 20