• Szanowny Użytkowniku, serwisy w domenie modelarstwo.info wykorzystują pliki cookie by ułatwić korzystanie z naszych serwisów. Jeśli nie chcesz, by pliki cookies były zapisywane na Twoim dysku zmień ustawienia swojej przeglądarki.

Z czym zestawić "Ryflaki"?

darrwoj

Nowy użytkownik
Reakcje
0 0 0
Witam Wszystkich, jestem początkujący fanem modelarstwa kupilem ostatnio 2 ryflaki robo warszawa grochow IVE ale nie wiem z jaką lokomotywa je zestawić, proszę o pomoc :)

Piotr M.

Znany użytkownik
Reakcje
1.218 86 30
To zależy czy patrzysz na przydziały czy tylko epoki. Chyba któryś ST44 był z Warszawy. I to by pasowało. SM42 z IV to nie wiem czy była, EU07/06 nie wiem z kolei czy były zestawiane z ryflakami. Może jakiś parowóz?

OP
OP
D

darrwoj

Nowy użytkownik
Reakcje
0 0 0
To zależy czy patrzysz na przydziały czy tylko epoki. Chyba któryś ST44 był z Warszawy. I to by pasowało. SM42 z IV to nie wiem czy była, EU07/06 nie wiem z kolei czy były zestawiane z ryflakami. Może jakiś parowóz?
Cześć, dzięki za odpowiedź to ciężki temat sp42 chyba nie bylo w okolicach Warszawy muszę poszperac może rzeczywiście gagarin :)

J

Jurek ST44

Gość
Witam Wszystkich, jestem początkujący fanem modelarstwa kupilem ostatnio 2 ryflaki robo warszawa grochow IVE ale nie wiem z jaką lokomotywa je zestawić, proszę o pomoc :)
Z żadną, wyszła SM warszawska ale z 5 epoki. Po za tym Warszawa jest pomijana przy edycjach.
IV E ???? Pokaż zdjęcia, bo chyba nie o tych samych ryflakach myslimy.

Piotr M.

Znany użytkownik
Reakcje
1.218 86 30
Na allegro ostatnio była za 1500, a tak poza tym to zawsze można pokusić się o konwersję na DOKP Warszawa i wtedy można się zmieścić w tym tysiącu.

J

Jurek ST44

Gość
Warszawa to bardzo zły pomysł, sprzedaj ryflaki kup jakieś inne do których dobierzesz bardziej " modne" loki.
[DOUBLEPOST=1479030379][/DOUBLEPOST]
Trzeba będzie coś pokombinować :) a czy istnieje zestawienie ryflak robo + lok pasujący? Może warszawa to był zły pomysł :(
Oczywiście że istnieje takie zestawienie, ryflak Robo + lok pasujący. Toż to ideał.