• Szanowny Użytkowniku, serwisy w domenie modelarstwo.info wykorzystują pliki cookie by ułatwić korzystanie z naszych serwisów. Jeśli nie chcesz, by pliki cookies były zapisywane na Twoim dysku zmień ustawienia swojej przeglądarki.

Kolekcja Wodnik - czarne, czerwone i brytyjskie

Pilek

Użytkownik
Reakcje
15 0 0
Witam i gratuluję takiej ilości modeli "prasowych" - to prawdziwe perełki. Zastanawiałem się swego czasu, czy w przypadku Sparka auta pojawią się w normalnej sprzedaży, ale chyba niestety się na to nie zanosi.
Czy udało Ci się zdobyć także wersje rajdowe wersje Quattro, lub/i Pikes Peak (Spark)? Pozdrawiam, Mirek.

OP
OP
WodnikOlszynek

WodnikOlszynek

Aktywny użytkownik
Reakcje
0 0 0
Dzięki!
Z "dziennikarskich" tylko Quattro od Herpy, z zestawu RS5. Kiedyś proponowali mi Pikes Peak za 40 EUR, stwierdziłem, że za drogo - teraz żałuję :)

michal80

Znany użytkownik
Reakcje
82 0 0
Bardzo ciekawa pozycja z serii Audi w limitowanej edycji. Model bardzo ładnie prezentuje się w czerwieni,
która jest zarezerwowana dla sportowych Audi. RS5 w otwartej wersji dosyć fajnie uwydatnia jasne wnętrze.
Fajnie, że Audi wypuściło RS5 już po liftingu, bardzo podobają mi się te ścięte światła, które zostały zapoczątkowane
w Audi A6 i Q3. Srebrna obwódka szyb i srebrne lusterka to znak szczególny kabrioletów i modeli RS. Felgi jak najbardziej
podkreślają dynamizm i moc tego samochodu. Powoli dobiega końca prezentacja Audi z limitowanej serii Press.

mafo

Moderator Forum Samochodowego
Zespół forum
Donator forum
Reakcje
27.442 389 20
Kolejny superancki model. Spark, to jednak Spark. Pięknie jest zrobiony. Trochę zazdroszczę takich fajnych władcy pierścieni.

michal80

Znany użytkownik
Reakcje
82 0 0
Super rozpocząłeś tę prezentację Audi R8 i tak samo z wielkim przytupem pomalutku ją kończysz RSQ3,
którą próżno szukać w salonach Audi ;) Tak się akurat złożyło, że ze wszystkich, które zaprezentowałeś
w całym tygodniu, ten najbardziej mi się podoba i słowo Super nie jest miarodajne do tego modelu. Brakuje
słów gdy przeglądam Twoje RSQ3 herpy na zdjęciach. Model w tej konfiguracji, czyli perłowym Sebangblau,
srebrnymi lusterkami oraz bardzo dynamicznymi felgami robi piorunujące wrażenie. Powiem wprost, wymiękam
mając świadomość jakie cacko kolekcjonerskie posiadasz i jeszcze w tak małej ilości egzemplarzy. Ten RSQ3 bardziej
mi się podoba niż w tym samym kolorze R8. Wykonanie jest na najwyższym poziomie. Przód jest rewelacyjny z tą atrapą
oraz sportowym zderzakiem. Tył to już poezja z podwójnym chromowanym wydechem, logo RSQ3 oraz bardzo realistycznym
zestawem świateł. Rejestracje i znaczki firmowe dopełniają to szczególne dzieło sztuki w skali 1/87. Co herpa/Audi to herpa ;)

Ostatnio edytowane:

mafo

Zespół forum
Donator forum
Reakcje
27.442 389 20
Pudełko kolekcjonerskie to jest to... Pięknie się te modele prezentują razem. Gratuluję takiej wersji.

mafo

Zespół forum
Donator forum
Reakcje
27.442 389 20
Ten model jest kapitalny. Idealnie dobrany lakier, chromy, felgi... Wygląda rewelacyjnie. Już zazdroszczę takiego kąska w kolekcji.

Autor wątku Podobne wątki Forum Odpowiedzi Data
Samochody osobowe 9
C
Samochody osobowe 39