• Ten serwis używa "ciasteczek" (cookies). Korzystając z niego, wyrażasz zgodę na użycie plików cookies. Learn more.
  • Szanowny Użytkowniku, serwisy w domenie modelarstwo.info wykorzystują pliki cookie by ułatwić korzystanie z naszych serwisów. Jeśli nie chcesz, by pliki cookies były zapisywane na Twoim dysku zmień ustawienia swojej przeglądarki.

Kolekcja Willi Betz i Fixemer - irokez46

Porsche Design

Znany użytkownik
Reakcje
117 0 3
Irokez dla mnie Twoja kolekcja betzów jest po prostu niesamowita, przejadło mi się już trochę to malowanie ale gdy tu wchodzę przeglądam Twoje fotki głęboko wzdychając.;)

M

Maverick

Gość
Ja już się pogubilem w tych WB... już mam oczopląs :D Za duzo ich na jeden raz pokazujesz jak dla mnie.
Z ostatniej prezentacji najbardziej wpadl mi w oko ten ostatni z chlodnią "Supreme", wlasnie chyba dlatego, że ta naczepa ma inne "logo" takie wyrózniające ją pośród tych wszystkich pozostalych.

mafo

Moderator Forum Samochodowego
Zespół forum
Donator forum
Reakcje
25.800 387 20
Oglądam i oglądam, i trudno wybrać faworyta. Ale jakbym musiał to powiem, że z tych ostatnich prezentacji to najbardziej podoba mi się... Willi Betz :D.

M

Maverick

Gość
Wszystkie są fajne ale na mnie najwieksze wrażenie zrobila ta lora z tymi radiowozami i to ona jak dla mnie jest faworytem tej prezentacji.