Ten serwis używa "ciasteczek" (cookies). Korzystając z niego, wyrażasz zgodę na użycie plików cookies. Learn more.
Szanowny Użytkowniku, serwisy w domenie modelarstwo.info wykorzystują pliki cookie by ułatwić korzystanie z naszych serwisów. Jeśli nie chcesz, by pliki cookies były zapisywane na Twoim dysku zmień ustawienia swojej przeglądarki.
Te dwa pierwsze pojazdy do przewozu materiałów objętościowych bardzo ciekawe. Firmę Schwenk do tej pory kojarzyłem tylko z produkcją betonu. Zestaw Actros z wywrotką bardzo udany.
Dobre te Actrosy najbardziej podoba mi się ten z zieloną kabiną i drugi z rosyjską naczepą.
Oferta nerki dalej aktualna jakby co, bo na kolekcję Betzów zbieram.
Kolejne ciekawe prezentacje . Z poprzedniej prezentacji najbardziej przypadły mi te do wożenia powietrza oraz tandemy przestrzenne . Ostatnią prezentacje wygrywają trzy modele : zielony actros , następny po nim biały i żółty turek .
Irokez daj szansę na skomentowanie bo zasypujesz tymi WB, ze czlowiek nie nadąża. Z poprzedniej prezentacji bardzo spodobaly mi się te mercedesy z tymi kurnikami. Rewelka jak dla mnie.
A ja z wielką chęcią przygarnął bym MP3 w lowdecku. Strasznie podoba mi się ten model szczególnie że często na A2 przewijają się takie z białoruskiego oddziału. No i polski mi się podoba bo ma moje rodzime tablice Z tym że te chromowane felgi zupełnie do niego nie pasują. No i ogrom Twojej kolekcji robi duże, nawet bardzo duże wrażenie