• Ten serwis używa "ciasteczek" (cookies). Korzystając z niego, wyrażasz zgodę na użycie plików cookies. Learn more.
  • Szanowny Użytkowniku, serwisy w domenie modelarstwo.info wykorzystują pliki cookie by ułatwić korzystanie z naszych serwisów. Jeśli nie chcesz, by pliki cookies były zapisywane na Twoim dysku zmień ustawienia swojej przeglądarki.

Kolekcja Willi Betz i Fixemer - irokez46

M

Maverick

Gość
Mitsubishi jest genialne i bardzo rzadko ogólnie spotykane w naszych kolekcjach. Fajny model a już nie mówiąc jak fajnie wygląda w tych barwach.

Marek P

Znany użytkownik
Reakcje
12 0 0
Te dwa pierwsze pojazdy do przewozu materiałów objętościowych bardzo ciekawe. Firmę Schwenk do tej pory kojarzyłem tylko z produkcją betonu. Zestaw Actros z wywrotką bardzo udany.

mafo

Moderator Forum Samochodowego
Zespół forum
Donator forum
Reakcje
25.800 387 20
Kolejna porcja ciekawych modeli. Właściwie wszystkie piękne, ale ten MB z wywrotką jakoś najbardziej wpadł mi w oko. Muszę takiego poszukać.

Brodagaz

Znany użytkownik
Reakcje
28.249 108 2
Dobre te Actrosy najbardziej podoba mi się ten z zieloną kabiną i drugi z rosyjską naczepą.:D
Oferta nerki dalej aktualna jakby co, bo na kolekcję Betzów zbieram.:ROFL:

mafo

Moderator Forum Samochodowego
Zespół forum
Donator forum
Reakcje
25.800 387 20
Jak bym miał wybierać ciągniki to zielony i żółty, a jak naczepy to Sovtransavto. A tak to wszystkie się podobają.

Lec Go (Bartek)

Znany użytkownik
Reakcje
11.429 67 1
Kolejne ciekawe prezentacje . Z poprzedniej prezentacji najbardziej przypadły mi te do wożenia powietrza oraz tandemy przestrzenne . Ostatnią prezentacje wygrywają trzy modele : zielony actros , następny po nim biały i żółty turek .

M

Maverick

Gość
Irokez daj szansę na skomentowanie bo zasypujesz tymi WB, ze czlowiek nie nadąża.:) Z poprzedniej prezentacji bardzo spodobaly mi się te mercedesy z tymi kurnikami. Rewelka jak dla mnie.

marpama28

Znany użytkownik
Reakcje
54 4 0
A ja z wielką chęcią przygarnął bym MP3 w lowdecku. Strasznie podoba mi się ten model szczególnie że często na A2 przewijają się takie z białoruskiego oddziału. No i polski mi się podoba bo ma moje rodzime tablice :D Z tym że te chromowane felgi zupełnie do niego nie pasują. No i ogrom Twojej kolekcji robi duże, nawet bardzo duże wrażenie :)