Ten serwis używa "ciasteczek" (cookies). Korzystając z niego, wyrażasz zgodę na użycie plików cookies. Learn more.
Szanowny Użytkowniku, serwisy w domenie modelarstwo.info wykorzystują pliki cookie by ułatwić korzystanie z naszych serwisów. Jeśli nie chcesz, by pliki cookies były zapisywane na Twoim dysku zmień ustawienia swojej przeglądarki.
To bedzie szok zapewne dla kilku osób... ale z tej prezentacji najbardziej spodobala mi się ta pierwsza Scania. Fantastyczy model i muszę ją mieć w swoich zbiorach koniecznie.
A DAFy... cóż zostaly przyćmione blaskiem tej rewelacyyjnej Scanii.
Szczerze mówiąc to myślałem że nic nie przebije fh12 w malowaniu betz-a , ale dzisiaj zostałem olśniony . F12 w białej kabinie jest niesamowite , brakuję mi komplementów dotyczących tego modelu .
Ale miła uczta dla oka,WB niby mają takie proste malowania i robią wrażenie.Co inny model to zaskakuje,niektórych to jeszcze modeli nawet nigdy nie widziałem.Irokez pewnie musisz sporo rarytasów perełek,ciekawe co tam pokażesz jeszcze z WB...
Brakuje mi duzo juz na ta chwile modeli.W pewnym momencie sobie odpuściłem temat WB a w tej chwili bez wygranej w Totka nie byłbym wstanie skompletować wszystkich brakujących.
Jeszcze niebieskiej brakuje Renaulty bardzo mi się podobają , zresztą co tu pisać , każda prezentacja modeli w barwach tego przewoźnika jest wyśmienita .
No to ostatnim zdjęciem całości dowaliłeś do pieca .
Dobrze,że jutro mam wolne bo w pracy stał bym z szczęką u kolan,a tak może jakoś wcisnę ją na swoje miejsce