Ten serwis używa "ciasteczek" (cookies). Korzystając z niego, wyrażasz zgodę na użycie plików cookies. Learn more.
Szanowny Użytkowniku, serwisy w domenie modelarstwo.info wykorzystują pliki cookie by ułatwić korzystanie z naszych serwisów. Jeśli nie chcesz, by pliki cookies były zapisywane na Twoim dysku zmień ustawienia swojej przeglądarki.
Można też z puszek po napojach, co do wycinania, to niby można dziurkaczem, ale żeby znaleźć takiego co będzie robić odpowiednią średnicę to chyba graniczy z cudem.
Był tydzień urlopu w pracy to i model się kolejny ukończył Odnośnie pomysłu to jadąc gdzieś w trasie mijałem bardzo podobny zestaw z prawie identycznym ładunkiem i postanowiłem to odwzorować w naszej skali, a co z tego wyszło... oceńcie sami.
Ciągnik siodłowy jak i naczepa oczywiście Herpy.
4. Man TGX 18.480 + Krone firanka
Krytyka mile widziana
Pozdrawiam i zachęcam do komentowania!
Opuść ośkę w naczepię bo te dwie ostatnie nie wytrzymają Dość często widywałem tak poładowaną stal i trzeba przyznać że udało Ci cię to odwzorować . Podoba mi się ten ciągnik w biedniejszej edycji malowania .
No i pojechałeś po bandzie... i wyprzedziłeś mnie z tym pomysłem Model świetny, znów mistrzowskie detale, takie jak pasy, napinacze, wszelkiego rodzaju oznakowanie. Jedyne co można by zmienić to tak jak Dyrdek napisał, zrobić trochę cieńsze drzwi. Ale i tak jest moc
Kapitalnie odwzorowałeś ten zestaw. Otwarte drzwi i wystający ładunek wygląda mega realistycznie. Faktycznie, jakby drzwi były cieńsze to byłby już full realizm. Gratuluję pomysłu i wykonania. Podziwiam za tak równiutko wycięte drzwi.
Model z drogi zdjęty.Rewelacyjnie się prezentuje.Otwierane drzwi, wystający ładunek, pasy i wiele innych dodatków i detali robią niesamowitą robotę.Piękna miniaturka.Gratuluję
Fajnie naczepa wyszła, duży plus za kłonice i dechy w środku. Już myślałem o otwartych drzwiach w naczepie ale zawsze kończyło się " lepiej nie bo pewnie spier...", a widać można można.
Pasy transportowe to jak kolega Martino trafnie stwierdził, jest to wydruk na papierze samoprzylepnym (dostępnym w większości sklepów papierniczych) i zaleta tego jest to ze przykleja się ładnie i nie trzeba nigdzie bazgrać litrami kleju robiąc przy tym zbędne zabrudzenia
Bardzo ładny model, w realnej konfiguracji i scenerii.
Podoba mi się niezmiernie i tylko mogę pozazdrościć umiejętności,
bo świetnie, zręcznie i czysto ulokowałeś masę detali urealniających model.