K
Przykro mi ale nie zaszczycę Cie równie chamską odpowiedzią. Zyj sobie w swoim przekonaniu. A z tego co wiem to właśnie powyższy opis charakteryzuje Ciebie bardziej nież mnie.
Wszyscy którzy kupili ode mnie gotowe SM42 jakoś nie narzekają. Dach SM42 EFC jest niepoprawny i koniec kropka. Podobnie wiele innych elementów.
Skoro to co piszę dla kogoś jest fałszywe podobnie jak schematy poglądowe Fabloku to trudno.
Powiem jedno, wychodzicie na wojne na argumenty której nie wygracie.
Na koniec, nie życzę sobie postów jakim popisał się szanowny kolega Ktp. Nemo. Jak na kapitana zachowanie niegodne. Ostrzegam, że publiczne wypowiedzi w tym stylu skończa sie dla Ciebie pozwem o znieważenie słowne.
Krzysztof, pokaż zdjęcie SM42 w realu z takich dachem jak EFC
Wszyscy którzy kupili ode mnie gotowe SM42 jakoś nie narzekają. Dach SM42 EFC jest niepoprawny i koniec kropka. Podobnie wiele innych elementów.
Skoro to co piszę dla kogoś jest fałszywe podobnie jak schematy poglądowe Fabloku to trudno.
Powiem jedno, wychodzicie na wojne na argumenty której nie wygracie.
Na koniec, nie życzę sobie postów jakim popisał się szanowny kolega Ktp. Nemo. Jak na kapitana zachowanie niegodne. Ostrzegam, że publiczne wypowiedzi w tym stylu skończa sie dla Ciebie pozwem o znieważenie słowne.
Krzysztof, pokaż zdjęcie SM42 w realu z takich dachem jak EFC
Musisz zamieścić liste słów i zwrotów jakie życzysz sobie w postach, unikniesz przykrości.
Jeśli słowa "bufon" i "ego" są dla Ciebie obraźliwe, to .... brak mi słów, od lat nie spotkałem się z takim przypadkiem.
Proszę zamieśc listę niedoskonałości stonki z EFC wraz ze zdjęciami dokumentującymi wspomniane, wytocz swe argumenty bo nasze i tak są skazane na porażkę, a jako następną listę ochów i achów na czesc Twojej, proszę w imieniu oburzonych o dowody, odszczekam wtedy wszystko, choć nie o to chodzi.
A na zakończenie coś czego być może nie zrozumiesz, gdyby każdy z tych którzy kupili SM-kę twojej produkcji, napisał "stonka od Pana r to wypas i to prawie darmo, z EFC to chujnia i to za zajebistą kasiorę, pomyślałbym sobie , cos musi być nie tak, te opinie byłyby w miarę obiektywne, natomiast Twoje ekspoze, to nic innego jak chamska próba zdyskredytowania wyrobu konkurencji, tak odbieram to ja i wielu innych, tym bardziej jest to bolesne że wyroby Twoje tez nie są wolne od wad, jednakże Ty ich nie dostrzegasz, jak każdy rodzić którego nieidealne dziecko i tak dla niego ideałem pozostaje.
Spójrz na to z dystansu, jeśli potrafisz, walkę o miejsce w panteonie"producentów" modeli, pozostaw nabywcom, oni być może wywalczą Ci miejsce na podium, lubo do Tartaru strącić Cię mogą.
Czy naprawdę schemat poglądowy jest dla Ciebie taką wyrocznią, wierzysz w to że jest bez błędu,to pytanie z gatunku poznawczych.
I na absolutny koniec nie odpowiedziałes na moje pytanie o absolutną doskonałość Twojej stonki.