Ten serwis używa "ciasteczek" (cookies). Korzystając z niego, wyrażasz zgodę na użycie plików cookies. Learn more.
Szanowny Użytkowniku, serwisy w domenie modelarstwo.info wykorzystują pliki cookie by ułatwić korzystanie z naszych serwisów. Jeśli nie chcesz, by pliki cookies były zapisywane na Twoim dysku zmień ustawienia swojej przeglądarki.
Patrząc na stopień szczegółowości odwzorowania zastanawiam się czy ja prędzej posklejam moje kilkaset modeli zalegających w szafach czy Ty ukończysz ten projekt ? Jestem trochę spóźniony ale do startu...gotowi...hooop
Czyli chciałem powiedzieć że niesamowita praca a ja tak naprawdę do tego startu się na razie aż tak bardzo nie wyrywam
Patrząc na stopień szczegółowości odwzorowania zastanawiam się czy ja prędzej posklejam moje kilkaset modeli zalegających w szafach czy Ty ukończysz ten projekt ? Jestem trochę spóźniony ale do startu...gotowi...hooop
Czyli chciałem powiedzieć że niesamowita praca a ja tak naprawdę do tego startu się na razie aż tak bardzo nie wyrywam