• Ten serwis używa "ciasteczek" (cookies). Korzystając z niego, wyrażasz zgodę na użycie plików cookies. Learn more.
  • Szanowny Użytkowniku, serwisy w domenie modelarstwo.info wykorzystują pliki cookie by ułatwić korzystanie z naszych serwisów. Jeśli nie chcesz, by pliki cookies były zapisywane na Twoim dysku zmień ustawienia swojej przeglądarki.

1:25 Ty51-1 3D

OP
OP
draccus

draccus

Znany użytkownik
Reakcje
768 0 0
Kolejne części tendra. Odgarniacz oraz elementy składowe łożyska sworznia sprzęgowego i prowadzenie zderzaka.

Załączniki

Tempest

Znany użytkownik
Reakcje
646 3 0
Patrząc na stopień szczegółowości odwzorowania zastanawiam się czy ja prędzej posklejam moje kilkaset modeli zalegających w szafach czy Ty ukończysz ten projekt ? Jestem trochę spóźniony ale do startu...gotowi...hooop ;)

Czyli chciałem powiedzieć że niesamowita praca a ja tak naprawdę do tego startu się na razie aż tak bardzo nie wyrywam :)

OP
OP
draccus

draccus

Znany użytkownik
Reakcje
768 0 0
Patrząc na stopień szczegółowości odwzorowania zastanawiam się czy ja prędzej posklejam moje kilkaset modeli zalegających w szafach czy Ty ukończysz ten projekt ? Jestem trochę spóźniony ale do startu...gotowi...hooop ;)

Czyli chciałem powiedzieć że niesamowita praca a ja tak naprawdę do tego startu się na razie aż tak bardzo nie wyrywam :)
Wiem że mnie poniosło ale co zacząłem to skończę, kiedy nie wiem :) Już bliżej niż dalej :LOL: Poza tym służyć może każdemu jako pomoc dydaktyczna co i jak :)

Autor wątku Podobne wątki Forum Odpowiedzi Data
Skala 1:25 3