Witam
Troszkę długo nie prowadziłem żadnej relacji po Et22, więc najwyższa pora zabrać się za nowy projekt wydawnictwa ANGRAF jakim jest model parowozu Ty51-98
Autorem projektu jest Adrian Wandke.
Kiedy dostałem ten projekt mailem na początku pomyślałem, że to kolejny model parowozu z duzymi uproszczeniami. Tak od niechcenia otworzyłem projekt i troszkę mi opadła szczęka.
Spodziewałem się modelu na poziomie Pu29 czy Pm2 a tu wielka niespodzianka.
Myślę, że to najlepszy aktualnie model zaprojektowany przez w/w autora.
Bardzo uszczegółowiony model, duzo detali, przejrzyste rysunki.
Nie omieszkałem porównać projektu z dokumentacją Ty51 i odrazu widać że model powstał dokładnie z dokumentacji.
Nie będę już lał wody tylko pokaże postępy prac .
Na początek zdjęcie z netu poglądowe parowozxu Ty51.
Wiecej o samym parowozie napisze niedługo.
A teraz już zdjęcia z budowy :
Jutro postaram się zrobić zdjęcia w dziennym oświetleniu i myślę, że będą bardziej ostre.
Postaram się tez poopisywać elementy.
Życzę miłego oglądania.
Troszkę długo nie prowadziłem żadnej relacji po Et22, więc najwyższa pora zabrać się za nowy projekt wydawnictwa ANGRAF jakim jest model parowozu Ty51-98
Autorem projektu jest Adrian Wandke.
Kiedy dostałem ten projekt mailem na początku pomyślałem, że to kolejny model parowozu z duzymi uproszczeniami. Tak od niechcenia otworzyłem projekt i troszkę mi opadła szczęka.
Spodziewałem się modelu na poziomie Pu29 czy Pm2 a tu wielka niespodzianka.
Myślę, że to najlepszy aktualnie model zaprojektowany przez w/w autora.
Bardzo uszczegółowiony model, duzo detali, przejrzyste rysunki.
Nie omieszkałem porównać projektu z dokumentacją Ty51 i odrazu widać że model powstał dokładnie z dokumentacji.
Nie będę już lał wody tylko pokaże postępy prac .
Na początek zdjęcie z netu poglądowe parowozxu Ty51.
Wiecej o samym parowozie napisze niedługo.
A teraz już zdjęcia z budowy :
Jutro postaram się zrobić zdjęcia w dziennym oświetleniu i myślę, że będą bardziej ostre.
Postaram się tez poopisywać elementy.
Życzę miłego oglądania.