• Ten serwis używa "ciasteczek" (cookies). Korzystając z niego, wyrażasz zgodę na użycie plików cookies. Learn more.
  • Szanowny Użytkowniku, serwisy w domenie modelarstwo.info wykorzystują pliki cookie by ułatwić korzystanie z naszych serwisów. Jeśli nie chcesz, by pliki cookies były zapisywane na Twoim dysku zmień ustawienia swojej przeglądarki.

Tramwaje w Łodzi

Magic

Znany użytkownik
Reakcje
6.441 38 4
Witajcie. Jak zawsze z rana dla wybudzenia człowiek serwuje sobie dawkę historyczną. Tym razem przeglądając galerie na Flickr trafiłem na kilka fotek tramwajów w Łodzi. A że bardzo, ale to bardzo często zdjęcia są opisane dziwnie, lub w ogóle nie opisane, przypadkiem można trafić na różne cuda. Nie wiem jaką wartość mają te fotki, ale może Kolegów zainteresują. @Kpt. Nemo rzuć okiem.
6997197829_d16be9a18b_o.jpg

TRAMWAJE ŁÓDŹ
Krótkie opisy są pod zdjęciami.
Przy wyszukiwaniu warto wpisać "Polen" na profilu autora. Kilkanaście zdjęć jest, w tym wąski tor. Wprawne oko pewnie wypatrzy interesujące szczegóły.

Harry Potter

Znany użytkownik
Reakcje
3.087 81 12

...przejazd linią turystyczną...

Pozdr,...

ps. swoją drogą, zdziwiłem się, że tak ten czas poleciał..., bo ostatni raz w Łodzi byłem na imprezie jubileuszowej zajezdni Telefoniczna...