No to Panowie jednak zabiliście mi Ćwięka z tymi segmentami. Kompletnie nie mam pomysłu jakby taki projekt, który by mi się podobał miałby wyglądać. Teraz pewnie dopiero w sobotę będę mógł usiąść przed komputerem i coś poskrobać w programie ale może chociaż na kartce coś rozrysuję. Taka makieta wydaje mi się dużo trudniejsza do wykonania…
Pokój, który mam do dyspozycji ma wymiary 5350 x 3920. Myślę, że na początek makieta będzie musiała być w kształcie litery L. Boli mnie natomiast to, że w tym przypadku nie będę mógł poprostu włączyć zestawu i go puścić aby sobie trochę pojeździł dookoła.
@Kris tak na marginesie to sporo się koleją najeździłem. Nawet na własne wesele po kościele wraz z gośćmi jechaliśmy pociągiem. W Indiach obowiązkowo trzeba było skorzystać z kolei czy w Laosie jedyną linią kolejową się przejechać. Taka ciekawostka - wybudowali i sfinansowali ją Chińczycy a wejścia na dworce pilnuje uzbrojone wojsko, bagaż prześwietlają 2 razy a po wyjściu z pociągu w 5 minut wszyscy muszą opuścić dworzec. Nawet z toalety nie można skorzystać, od razu wyganiają.