Się czepia? Może trzeba być trochę samokrytycznym? Jedno zdanie napisał konkretnie: "technologia jest dopasowana do określonej przez Was rzeczywistości" -nikt tego nie zauważył? Każdy tylko z 'fochem" wyskakuje mówiąc że to ten drugi nie ma racji.
Modele Tololoko są ciekawe i warte uwagi z tego względu że gość to robi. Robi zamiast pisać o tym. Byłem u niego w Bielsku w tych pomieszczeniach kiedyś i widziałem na żywo manufakturę, i bylem pełen podziwu że mimo takiego słabiutkiego rynku modelarskiego w kraju w ogóle to robi, ale to jest jego pasja i robi to co lubi, a przy okazji żyje z tego.
Modele są różne, mam ich kilka i będzie kilka nowych, ale..... choć połowie się to nie spodoba ... ale są po prostu słabe niektóre i muszę je mieć w ręce by dany kupić. Takie życie jedno lepsze drugie gorsze autko, ale ogólnie rewelacyjna sprawa.
I pamiętajcie gdyby nie jego pomysł na życie, nie mielibyście tych warszaw, syren, jelczy, polonezów, fiatów itd na półce, tylko marzenia o modelach. Wiec cieszmy się z krajowego produktu, ale umiejmy go też skrytykować szanując innych.
A co do ceny że niby wysoka za takie wykonanie czyli trochę powierconej i powydłubywanej żywicy, no to tu chyba nie wiecie jak są robione rzeczy które znajdują się wokoło was, a też za nie płacicie za dużo.
Pozdrawiam wszystkich modelarzy.