• Ten serwis używa "ciasteczek" (cookies). Korzystając z niego, wyrażasz zgodę na użycie plików cookies. Learn more.
  • Szanowny Użytkowniku, serwisy w domenie modelarstwo.info wykorzystują pliki cookie by ułatwić korzystanie z naszych serwisów. Jeśli nie chcesz, by pliki cookies były zapisywane na Twoim dysku zmień ustawienia swojej przeglądarki.

Makieta TERMINAL

mafo

Moderator Forum Samochodowego
Zespół forum
Donator forum
Reakcje
25.581 387 20
No i pozamiatałeś Jarku. Nie wiem co napisać, bo jest to kapitalna praca modelarska. Po prostu chapau bas. Chapeau 1.gif Chapeau 1.gif Chapeau 1.gif

RYSA13

Znany użytkownik
Reakcje
37 4 0
Jarek SZACUN (y). Proszę tylko daj wcześniej info że będziesz na targach w Poznaniu to wystawiał, a specjalnie przyjadę zobaczyć Twoje arcydzieło ;). Piękna robota :gwizd:.

dmvip

Znany użytkownik
Reakcje
1.500 18 1
O rzesz ty w ząbek czesany .................................. :eek::eek::eek::eek::eek::eek::eek::eek:, jeszcze chyba takich słów nie wymyślili coby to określić !!!! Gratulacje.

kosmo83

Znany użytkownik
Reakcje
5.386 2 0
Kapitalna robota Jarku aż się napatrzeć nie można po prostu widok tego dzieła powala z nóg:eek:tylko pogratulować takiego arcydzieła(y)

pacek23

Znany użytkownik
Reakcje
756 13 0
Mistrzostwo świata.Widziałem wiele ciekawych makiet i dioram na forum czy gdzieś na internecie ale czegoś takiego w skali jeszcze nie widziałem.Piękna sprawa i super pomysł.Ogromne gratulacje i szacunek za taką pracę :)

Autor wątku Podobne wątki Forum Odpowiedzi Data
Dioramy i makiety 0