• Ten serwis używa "ciasteczek" (cookies). Korzystając z niego, wyrażasz zgodę na użycie plików cookies. Learn more.
  • Szanowny Użytkowniku, serwisy w domenie modelarstwo.info wykorzystują pliki cookie by ułatwić korzystanie z naszych serwisów. Jeśli nie chcesz, by pliki cookies były zapisywane na Twoim dysku zmień ustawienia swojej przeglądarki.

Makieta TERMINAL

SCYZOR

Znany użytkownik
Reakcje
2.967 2 0
Jarku, ja się tak nie bawię:eek:. Ciebie nie ma na forum, myślę taki zarobiony, a tu masz taka niespodzianka.
Wygląda niesamowicie(y). Już go widzę oczami wyobraźni cumującego przy nabrzeżu i wjeżdzające/wyjeżdzające pojazdy(y)(y).

mafo

Moderator Forum Samochodowego
Zespół forum
Reakcje
25.399 387 20
22.gif 22.gif 22.gif No i szczena mi opadła. Sporo Cię tu nie było i teraz wiem dlaczego. Widać ogrom wykonanej pracy. Kapitalnie wygląda ten prom. 36_2_25.gif 36_2_68.gif

Gerson

Znany użytkownik
Reakcje
1.606 26 0
Model robi "mega" wrażenie. Pełen szacunek. Nie mogę się doczekać jego wyglądu po zakończeniu prac.

M&M

Znany użytkownik
Reakcje
673 22 2
No jest bomba , miałem przecieki , że prace się posunęły ale obrazek wyprzedził oczekiwania . Taka prośba jak by Ci zostały jakieś ścinki barierek lub inne elementy statkowe nie wyrzucaj ja poproszę bo też mi jakiś stateczek po głowie chodzi :)

OP
OP
jarekom

jarekom

Znany użytkownik
Reakcje
726 2 0
Witam
Trochę czasu to trwało , ale jestem bliżej końca z robotą. Prom w 95 procentach gotowy!!!! Pozostało zainstalowanie szalup i paru masztów.
Terminal wyasfaltowany i oznaczony polani . Teraz czas na zwożenie ładunków.
Dzisiaj skończyłem pomosty więc pora pokazać co nieco.

IMG_8853.JPG

IMG_8859.JPG

IMG_8862.JPG

IMG_8863.JPG

IMG_8865.JPG

IMG_8871.JPG

IMG_8874.JPG

IMG_8877.JPG

IMG_8878.JPG

IMG_8883.JPG

Każdy porządny terminal ma na stanie porządny dźwig. Mój także ma taki - portowy mobilny dźwig - Liebherr LHM 550.

IMG_8880.JPG

IMG_8882.JPG

IMG_8886.JPG

IMG_8888.JPG

IMG_8891.JPG

Załączniki

Autor wątku Podobne wątki Forum Odpowiedzi Data
Dioramy i makiety 0