Ten serwis używa "ciasteczek" (cookies). Korzystając z niego, wyrażasz zgodę na użycie plików cookies. Learn more.
Szanowny Użytkowniku, serwisy w domenie modelarstwo.info wykorzystują pliki cookie by ułatwić korzystanie z naszych serwisów. Jeśli nie chcesz, by pliki cookies były zapisywane na Twoim dysku zmień ustawienia swojej przeglądarki.
Jarku, ja się tak nie bawię. Ciebie nie ma na forum, myślę taki zarobiony, a tu masz taka niespodzianka.
Wygląda niesamowicie. Już go widzę oczami wyobraźni cumującego przy nabrzeżu i wjeżdzające/wyjeżdzające pojazdy.
No jest bomba , miałem przecieki , że prace się posunęły ale obrazek wyprzedził oczekiwania . Taka prośba jak by Ci zostały jakieś ścinki barierek lub inne elementy statkowe nie wyrzucaj ja poproszę bo też mi jakiś stateczek po głowie chodzi
Witam
Trochę czasu to trwało , ale jestem bliżej końca z robotą. Prom w 95 procentach gotowy!!!! Pozostało zainstalowanie szalup i paru masztów.
Terminal wyasfaltowany i oznaczony polani . Teraz czas na zwożenie ładunków.
Dzisiaj skończyłem pomosty więc pora pokazać co nieco.
Każdy porządny terminal ma na stanie porządny dźwig. Mój także ma taki - portowy mobilny dźwig - Liebherr LHM 550.