• Ten serwis używa "ciasteczek" (cookies). Korzystając z niego, wyrażasz zgodę na użycie plików cookies. Learn more.
  • Szanowny Użytkowniku, serwisy w domenie modelarstwo.info wykorzystują pliki cookie by ułatwić korzystanie z naszych serwisów. Jeśli nie chcesz, by pliki cookies były zapisywane na Twoim dysku zmień ustawienia swojej przeglądarki.

Kolekcja TATRA, LIAZ, KAMAZ itp

mafo

Moderator Forum Samochodowego
Zespół forum
Donator forum
Reakcje
25.986 387 20
Ifki, choć starej produkcji to mam do nich sentyment. W tamtych czasach to był rarytas jeśli chodzi o wykonanie.

OP
OP
M&M

M&M

Znany użytkownik
Reakcje
673 22 2
Ifki są sklejane i malowane z kitów więc jakość jest jaka jest zwłaszcza że są u mnie już kilka latek ( ten zielony to chyba nawet od szifa jest ja mu tylko kiper dałem ).
Teraz chyba się pojawiły w ofercie Herpy ???

Kolejna porcja :

100_5502.jpg
100_5508.jpg

mafo

Zespół forum
Donator forum
Reakcje
25.986 387 20
Krazy bardzo ciekawe. Obydwa mi się podobają, z lekką przewagą skrzyniowego.

OP
OP
M&M

M&M

Znany użytkownik
Reakcje
673 22 2
Krazy jak na dziwną produkcję ( MAC ) to na bardzo dobrym poziomie , był kiedyś ich wysyp i to w niegłupich cenach no ale co dobre się szybko kończy :cry:

Kolejne dwa :

100_5501.jpg
100_5500.jpg

mafo

Zespół forum
Donator forum
Reakcje
25.986 387 20
Oba wywroty bardzo fajne. Pamiętam jeszcze jak jeździły po naszych drogach.

wrocek

Znany użytkownik
Reakcje
3 0 0
Przyznam,że Krazy zwłaszcza te na balonach podnoszą mi ciśnienie.Żałuje,że takiego nie posiada,a zdobycie ich nie jest łatwe.

S.A.W Model

Aktywny użytkownik
Reakcje
1 0 0
Krazy to nie jest produkcja MAC tylko SMK, wkrótce będzie dostępna krótka seria Krazów, kilka wersji po kilka sztuk, dostałem już do nich blachy ;)

OP
OP
M&M

M&M

Znany użytkownik
Reakcje
673 22 2
Krazy to nie jest produkcja MAC tylko SMK, wkrótce będzie dostępna krótka seria Krazów, kilka wersji po kilka sztuk, dostałem już do nich blachy ;)
Sorki za pomyłkę , tu widać jak czas leci a pamięć jakoś się nie poprawia tylko wręcz przeciwnie :cry:. Dzięki za poprawkę .