• Ten serwis używa "ciasteczek" (cookies). Korzystając z niego, wyrażasz zgodę na użycie plików cookies. Learn more.
  • Szanowny Użytkowniku, serwisy w domenie modelarstwo.info wykorzystują pliki cookie by ułatwić korzystanie z naszych serwisów. Jeśli nie chcesz, by pliki cookies były zapisywane na Twoim dysku zmień ustawienia swojej przeglądarki.

Kolekcja TATRA, LIAZ, KAMAZ itp

piter_wxc

Znany użytkownik
Reakcje
68 0 0
Fajnie wygląda kamaz, czy to ten model do samodzielnego montażu-klejenia? Możesz podpiąć zwykłą dwuosiową naczepę herpy z tym kontenerem?jeszcze ze 2 zapasowe koła dałbym mu za kabinę.

mafo

Moderator Forum Samochodowego
Zespół forum
Donator forum
Reakcje
25.964 387 20
Kamaz wygląda bardzo ciekawie. Jedynie co mi trochę nie pasuje to zbyt duża odległość pomiędzy kabiną, a kontenerem. Może rzeczywiście, jakby dać koła za kabinę to wygląd by się poprawił. A może to za długa rama?. Nie znam się na tyle, żeby twierdzić co jest przyczyną tej dużej odległości.

wujcik

Znany użytkownik
Reakcje
2 0 0
Z braku czasu przegapiłem twojego Kamaza.Model ogólnie niezły,tylko rzeczywiście coś nie tak z tą ramą,jest nieco za długa.Koło zapasowe powinien mieć pod ramą z drugiej strony,no i chyba ma?

wrocek

Znany użytkownik
Reakcje
3 0 0
Patrząc na pierwsze zdjęcia to myśl , że jest przekombinowany ale ostatnie zdjęcie wszystko tłumaczy!!
Krótko mówiąc masz polonika w 100%:)

OP
OP
M&M

M&M

Znany użytkownik
Reakcje
673 22 2
Jeszcze muszę kiedyś naciągnąć gościa co by się dał przejechać tym czarem :)

mafo

Moderator Forum Samochodowego
Zespół forum
Donator forum
Reakcje
25.964 387 20
Bardzo fajnie Ci ten Kamaz wyszedł. Podoba mi się.