• Ten serwis używa "ciasteczek" (cookies). Korzystając z niego, wyrażasz zgodę na użycie plików cookies. Learn more.
  • Szanowny Użytkowniku, serwisy w domenie modelarstwo.info wykorzystują pliki cookie by ułatwić korzystanie z naszych serwisów. Jeśli nie chcesz, by pliki cookies były zapisywane na Twoim dysku zmień ustawienia swojej przeglądarki.

Kolekcja TATRA, LIAZ, KAMAZ itp

OP
OP
M&M

M&M

Znany użytkownik
Reakcje
673 22 2
Flotoma? Nawet taki czysty się podoba.:)
Kiedyś było takich dwóch gości : "Takich trzech jak ich dwóch, to nie ma ani jednego " i modele takie w jednej piwnicy tworzyli .
Niestety jednemu z nich, sodowa uszczelkę z po głowicy wydmuchała i tak mu marka i renoma urosła, że duet się rozpadł :cry:

OP
OP
M&M

M&M

Znany użytkownik
Reakcje
673 22 2
Piękny model pokazałeś i tak jak koledzy pisali,lusterka,ładunek i będzie rewelacja.
Dzięki .
Co do ładunku to jak najbardziej tak, ale lusterka to niestety u mnie się nie sprawdzają . On je miał i stracił, na polu walki i w podróżach tak że nie przyklejam ich .
Wiem że model jest bardziej realistyczny ale wolę nie , jak będę na emie za ( oooooo hhhoo hoho i jeszcze trochę ) to się będę bawił w lusterka , na razie nie przyklejam z powodu problemów w transporcie :cry:

mafo

Moderator Forum Samochodowego
Zespół forum
Donator forum
Reakcje
25.986 387 20
On dopiero kupiony i to jego pierwsze kilometry dlatego taki czysty.:D
Pięknie wygląda z tą dłużycą.

jarekom

Znany użytkownik
Reakcje
739 2 0
Kurde , nie wiem czy mam się już bać? :ostrozny:
Co do modeli to może odbiegają wykonaniem od dzisiejszych, ale są też modelami.