• Ten serwis używa "ciasteczek" (cookies). Korzystając z niego, wyrażasz zgodę na użycie plików cookies. Learn more.
  • Szanowny Użytkowniku, serwisy w domenie modelarstwo.info wykorzystują pliki cookie by ułatwić korzystanie z naszych serwisów. Jeśli nie chcesz, by pliki cookies były zapisywane na Twoim dysku zmień ustawienia swojej przeglądarki.

Tabor z warsztatu Telewizor11

Status
Zamknięty, nie możesz umieszczać tu nowych wpisów.

Młodzikowski

Znany użytkownik
H0e
Reakcje
3.971 8 0
Andrzeju - to kwestia gustu ;) Projektant "malatury" tej lokomotywy zapewne spacerował podczas burzy - stąd te "zygzaki".

Moja uwaga nie dotyczy pięknie wykonywanych przez Autora tego wątku modeli - tu nie ma się czego doczepić. Ale szczerze przyznam, że ograniczyłem zaglądanie do tego wątku - oglądanie tych "perełek" wpędza mnie w depresję ... ;)

OP
OP
m_zntk

m_zntk

Znany użytkownik
Reakcje
11.801 179 15
Zdjęcia te dedykują wszystkim "cwaniakom" co niby malują modele bez maski przeciwpyłowej oraz bez komory lakierniczej.
To co widać, to jest zużyty filtr węglowy, a to czarne dookoła to jest pył i cały osad jaki wytwarza się w czasie malowania jakimikolwiek farbami. Później to wszystko macie w płucach i rak gotowy.
To dla tych niedowiarków.

20220623_180356.jpg
290120071_1706385196406948_1301372665747439225_n.jpg

Status
Zamknięty, nie możesz umieszczać tu nowych wpisów.
Autor wątku Podobne wątki Forum Odpowiedzi Data
Tabor 18
Tabor 24
Tabor 5
Tabor 107
Tabor 4