• Ten serwis używa "ciasteczek" (cookies). Korzystając z niego, wyrażasz zgodę na użycie plików cookies. Learn more.
  • Szanowny Użytkowniku, serwisy w domenie modelarstwo.info wykorzystują pliki cookie by ułatwić korzystanie z naszych serwisów. Jeśli nie chcesz, by pliki cookies były zapisywane na Twoim dysku zmień ustawienia swojej przeglądarki.

Tabor z warsztatu Telewizor11

Status
Zamknięty, nie możesz umieszczać tu nowych wpisów.
OP
OP
m_zntk

m_zntk

Znany użytkownik
Reakcje
11.801 179 15
"45" po waloryzacji i patynowaniu, wstawione wentylatory, nowe trąbki, ramki w reflektorach, uzupełnione w detale kabiny i w kolor, trawione i malowane w kolor literki na pudle SU......, tarcze pod zderzakowe z relingiem, nastawniki.

20210428_145815.jpg
20210428_145906.jpg

OP
OP
m_zntk

m_zntk

Znany użytkownik
Reakcje
11.801 179 15
Że niby ze Twój Michale? Pewnie myslisz że dostaniesz zniżkę za te zachwyty ;)
Łolaboga! To aż tak bardzo widać moje cwaniactwo? :eek:;)
To takie słowa "klucz" których użyłeś. 5% zniżki za "Mistrz". 3% za przymiotniki typu "wielki", "wspanialy"...
I PLUS 8% za przyznanie się do cwaniactwa:LOL:

Żebym ja chociaż przez tyle lat urósł w piórka ... jedno chociaż haha, a tak na serio, to jest wielu lepszych ode mnie na tym forum modelarzy, patyniarzy itd. Ja robię swoje i nie wdaje się w żadne dyskusje czy oceny taboru. Oceny też nie robią na mnie wrażenia, nie kolekcjonuję ich ani nie zabiegam o nie, są i tyle w temacie. Szkoda czasu na pierdoły, bo tu czas jest najcenniejszy i deficytowy.

Lepiej się skupić na robocie ;)

OP
OP
m_zntk

m_zntk

Znany użytkownik
Reakcje
11.801 179 15
Idąc w ślady Mikota ( wiem, wiem, on jest niepowtarzalny i jedyny w swoim rodzaju ), postanowiłem także prezentować modele w doborowym towarzystwie, pierwsza ekipa już gotowa ;)

180771991_521191459048964_743289108818785712_n.jpg

Status
Zamknięty, nie możesz umieszczać tu nowych wpisów.
Autor wątku Podobne wątki Forum Odpowiedzi Data
Tabor 18
Tabor 24
Tabor 5
Tabor 107
Tabor 4