Ten serwis używa "ciasteczek" (cookies). Korzystając z niego, wyrażasz zgodę na użycie plików cookies. Learn more.
Szanowny Użytkowniku, serwisy w domenie modelarstwo.info wykorzystują pliki cookie by ułatwić korzystanie z naszych serwisów. Jeśli nie chcesz, by pliki cookies były zapisywane na Twoim dysku zmień ustawienia swojej przeglądarki.
Model ST43, delikatna patyna, pełne polskie prawidłowe zgarniacze, siatka w kominie z wentylatorem, tablice producenta na pudle, kopułki na czołownicy, gniazda sterowania na belce zderzakowej, kpl węży na belce zderzakowej, sprzęgi Weinerta, maszynista w kabinie, wszystko zabezpieczone odpowiednimi lakierami.
Bardziel LPG, czyli NRD-owski odpowiednik naszego PGR Takie IFY na balonach z zabudową do zbioru płodów rolnych dało się jeszcze spotkać około 10 lat temu zaraz po minięciu przejścia granicznego Kostrzyn/ Kietz.
Bardziel LPG, czyli NRD-owski odpowiednik naszego PGR Takie IFY na balonach z zabudową do zbioru płodów rolnych dało się jeszcze spotkać około 10 lat temu zaraz po minięciu przejścia granicznego Kostrzyn/ Kietz.
Jakiś czas temu zawitały do mnie na warsztat do naprawy takie oto wagony i lokomotywy po kogoś tam robocie.
Cała patyna schodzi jak skóra po opalaniu na Helu.
A ja się zastanawiam czemu kolega który zamówił te wagony nie zareklamował u źródła, tylko przesłał do Ciebie? W końcu jak się kupi telefon Samsunga, to na reklamacje nie śle się do Apple.. Szkoda patyny, gdyż sama w sobie fajna
A ja się zastanawiam czemu kolega który zamówił te wagony nie zareklamował u źródła, tylko przesłał do Ciebie? W końcu jak się kupi telefon Samsunga, to na reklamacje nie śle się do Apple.. Szkoda patyny, gdyż sama w sobie fajna
Nie będę tu opisywał całej tej sprawy, "oni" już ze sobą rozmawiają albo rozmawiali na ten temat. Widać coś poszło nie tak, że trafiły do mnie. Dalej nie wnikam.
Jeśli autorem tej nieudanej patyny jest ktoś, kto ogłasza się na naszym forum, to nie widzę przeszkód aby podać jego nick. W ten sposób można ostrzec innych potencjalnych klientów, przed niepotrzebnymi nerwami i stratami finansowymi.