Ten serwis używa "ciasteczek" (cookies). Korzystając z niego, wyrażasz zgodę na użycie plików cookies. Learn more.
Szanowny Użytkowniku, serwisy w domenie modelarstwo.info wykorzystują pliki cookie by ułatwić korzystanie z naszych serwisów. Jeśli nie chcesz, by pliki cookies były zapisywane na Twoim dysku zmień ustawienia swojej przeglądarki.
Człowieku, dałeś mi negatywa i luz, aż tak Cię to męczy ? Nie mam zamiaru Ci się tłumaczyć dlaczego jest jak jest, nie jest to też efekt finalny, więc o co Ci jeszcze chodzi? Panie Jacku jak ma Pan jakiś problem to proszę udać się do kościoła .. może warto pojechać do Lichenia ..pomodlić się, wyjść może na świeże powietrze i zaczerpnąć powietrza. Po co wchodzisz Pan na ten wątek, przecież nikt Pana do tego nie zmusza, może warto go ominąć i mieć luz umysłowy? Może ma Pan problem z zagospodarowaniem swojej osoby tu na forum po starym nicku "12groszy" czy jakoś tak ? Nie ma Pan większych problemów?
Fajna ta ET41, podobnie jak wcześniejsza siódemka "budyń" PR. Tak się zastanawiam gdzie Piko ma oczy, ale mniejsza już o to. Podziwiam talent kolegi i podobnych jemu, bo jak ja bym się za to wziął to najprędzej "furmanka kombi" by wyszła.
Mały OT, mieliśmy z małżonką "furmankę kombi" to był jej pierwszy samochód zaraz po uzyskaniu prawka, nie do zajechania części tanie a prosta jak cep, oczywiście mowa o Skodzie Forman.
Przepraszam Mariusz za trochę śmieci, człowiek czyta i się nie może oprzeć, świerzbią paluszki, ale pracuję nad tym.