Ten serwis używa "ciasteczek" (cookies). Korzystając z niego, wyrażasz zgodę na użycie plików cookies. Learn more.
Szanowny Użytkowniku, serwisy w domenie modelarstwo.info wykorzystują pliki cookie by ułatwić korzystanie z naszych serwisów. Jeśli nie chcesz, by pliki cookies były zapisywane na Twoim dysku zmień ustawienia swojej przeglądarki.
No ale jest lipa, to dziwaczne logo (nadal nie wiem co to ma reprezentować) jest ciut ciut za wysoko. "G" w cargo ma za wcześnie zawinięty ogon, a "GRUPA PKP" jest za wysoko pod dużym PKP.
Wydaje mi się, że akurat oryginalna lokomotywa pokazana na fotografii prezentowanej przez Mariusza a właściwie jej oznaczenie odbiega od zasad jakie były wytycznymi przy malowaniu lokomotyw z grupy cargo Można ją potraktować jako wyjątek wśród innych
To właśnie na tej lokomotywie jest błąd/błędy w malowaniu . Wizualizacja pokazana przez Mariusza jest właśnie poprawna bo tak powinno wyglądać logo grupy cargo. Na poparcie tego co napisałem zdjęcia oznaczonych lokomotyw i samo logo ( zdjęcia pobrane ze stron internetowych )
Jeżeli jednak model ma odzwierciedlać oryginał lokomotywy z numerem 034 to faktem jest, że należało by nanieść to błędne oznaczenie
... nie zapomnę szlifowania po pomalowaniu nitek łączących , wycinania i naklejania 198szt przestrzennych fototrawionych bocznych zespołów numerycznych ... na 99 sztukach ...
... nie zapomnę szlifowania po pomalowaniu nitek łączących , wycinania i naklejania 198szt przestrzennych fototrawionych bocznych zespołów numerycznych ... na 99 sztukach ...
Witam, mam prośbę do Pana Mariusza Chilińskiego o kontakt na mój e-mail pwpw0202.wp.pl w sprawie ewentualnego zamówienia konwersji modeli (na Pana profil nie mogę przejść). Dziękuję i pozdrawiam. P.W.
Witam, mam prośbę do Pana Mariusza Chilińskiego o kontakt na mój e-mail pwpw0202.wp.pl w sprawie ewentualnego zamówienia konwersji modeli (na Pana profil nie mogę przejść). Dziękuję i pozdrawiam. P.W.
Kolego możesz nawiązać kontakt z Mariuszem nawet jak nie możesz tego zrobić z jego profilu.
Najedź w tym temacie na przykład na nick Mariusza zobaczysz takie coś :
Następnie kliknij w okienko "rozpocznij rozmowę " i piszesz wiadomość