Szanowny Użytkowniku, serwisy w domenie modelarstwo.info wykorzystują pliki cookie by ułatwić korzystanie z naszych serwisów. Jeśli nie chcesz, by pliki cookies były zapisywane na Twoim dysku zmień ustawienia swojej przeglądarki.
Coś mi świta automobil klub któryś miał poszukam zdjęcia jak znajdę to dorzucę ...
Na początku lat 90 kręcił się też taki żółty z czarnym napisem sos asistance i numerem telefonu w okolicach Piastowa-Pruszkowa. Któryś warsztat miał go jako reklamę. Jego zdjęcia nie mam (szkoda było kliszy w tamtych czasach echhh), ale mam foto gdzieś z rosji i wyglądał prawie tak samo.
Zdjecie gdzieś z rosyjskiego internetu ...
Szukam zdjęcia z numerami rejestracyjnymi tego żuka. To zdjęcie jest znane, może ktoś ma gdzieś inne.
Zrobiłem sobie model, numery fiata mam przydałyby się i żuka.
Wziąłem tą i nie tylko fotkę na edytor, coś mi takiego pokazało w tym ukośnym napisie (X znaczy nie zidentyfikowałem )
FORXXX Trade enterprise, adres też ciężko odczytać, ale można znaleźć w necie, a logo na Twojej kalce jest całkiem inne, sama czcionka "hortex"
też.
Dziękuję za pomoc . Z tym miałem największy problem.
Tak logo jest inne. To próbny wydruk i akurat takie miałem pod ręką. Całość i tak do zerwania to tylko próba co i jak na naczepie.
Dziękuję za pomoc . Z tym miałem największy problem.
Tak logo jest inne. To próbny wydruk i akurat takie miałem pod ręką. Całość i tak do zerwania to tylko próba co i jak na naczepie.
Szukam planów lub dobrych rysunków wiertnic montowanych na Gazach 66.
Takich jak na zdjęciu. Mogą też być zdjęcia zwykłych Gazów skrzyniowych używanych w Polsce w latach PRL lub później. Nie interesuje mnie wojsko i lasowozy.
Ponownie potrzebuję pomocy przy odnalezieniu zdjęć.
Kiedyś gdzieś widziałem zdjęcie dwóch Mercedesów SK z białymi kabinami na polskich, jeszcze czarnych tablicach rejestracyjnych. Z tego co pamiętam tablice były z okolic Łodzi a na samochodach mogły widnieć oznaczenia Willi Betz. Czy ktoś kojarzy takie zdjęcie?