Ten serwis używa "ciasteczek" (cookies). Korzystając z niego, wyrażasz zgodę na użycie plików cookies. Learn more.
Szanowny Użytkowniku, serwisy w domenie modelarstwo.info wykorzystują pliki cookie by ułatwić korzystanie z naszych serwisów. Jeśli nie chcesz, by pliki cookies były zapisywane na Twoim dysku zmień ustawienia swojej przeglądarki.
Domki jeszcze jadą powinny być w piątek lub poniedziałek,a tory nieruszone bo''W domu jest remont wiec nie ma gdzie dać makiety,muszę poczeka 1, półtora miesiąca ''.
Ps.Spokojnie to jest wieś ,a poza tym mam tylko jeden domy, a trzy będę miał.
A, jak wieś to w porządalu Możesz w międzyczasie "namalować" scenerię, czyli co oprócz wspomnianych domków i gdzie będzie stało (lub leżało) na makiecie ????
Gdzie będzie droga, stacja, nastawnia, domki, kościółek (?) bądź kapliczka, itp ?
Do składania domku klej do plastiku. Nie stosuj Kropelki. Kropelka nie daje szans na błędy.
Ponadto tworzywa sztuczne najlepiej wązać klejem do plastiku. Ja używam REVELL-a lub TAMIYA.
Revell za przyzwoitą cenę ma niezłą jakość.
Przyjechały domki,z nastawnia , chyba bede nastawnie musiał przenieść bo jest trochę większa niż myślałem.
Może w sobotę pojadę po klej plastiku i poskładam domki
Siema,
Długo mnie nie było,ale jestem ,bylem w sklepie kupiłem ledy i jutro fotki domku z oświetleniem ,zrobiłem plan nr1 ten zaplanowany,nr2 jak mi się wydaje to zostałaby jeszcze jedna zakręt owa lewa zwrotnica chyba .No i proszę o ustawienie semaforów lub pomoc w ustawieniu semaforów!!!!!!!!,na planie nr.2.
A pomyślałeś jaki będzie koszt tego torowiska?
Ty masz dopiero 10 lat, i zapewne nie zarabiasz miesięcznie 10000$ :roll:
Przemyśl to
Chyba że budujesz z kimś starszym i masz wsparcie finansowe