• Ten serwis używa "ciasteczek" (cookies). Korzystając z niego, wyrażasz zgodę na użycie plików cookies. Learn more.
  • Szanowny Użytkowniku, serwisy w domenie modelarstwo.info wykorzystują pliki cookie by ułatwić korzystanie z naszych serwisów. Jeśli nie chcesz, by pliki cookies były zapisywane na Twoim dysku zmień ustawienia swojej przeglądarki.

Sygnalizacja.

OP
OP
P
Reakcje
0 0 0
Domki jeszcze jadą powinny być w piątek lub poniedziałek,a tory nieruszone bo''W domu jest remont wiec nie ma gdzie dać makiety,muszę poczeka 1, półtora miesiąca :cry: :cry: :devil: ''.

Ps.Spokojnie to jest wieś ,a poza tym mam tylko jeden domy, a trzy będę miał.

Kris

Znany użytkownik
Reakcje
2.711 51 5
A, jak wieś to w porządalu ;) Możesz w międzyczasie "namalować" scenerię, czyli co oprócz wspomnianych domków i gdzie będzie stało (lub leżało) na makiecie ????
Gdzie będzie droga, stacja, nastawnia, domki, kościółek (?) bądź kapliczka, itp ?

OP
OP
P
Reakcje
0 0 0
Makietę budowałem bez planów,wiec raczej z domkami będzie tak samo.

PS.Przyjechał domek firmy FALLER nr 131224 :D :D :D :D :D :D ,za chwile pojadę po kropelkę,i będę składał domek.

krecik

Nowy użytkownik
Reakcje
0 0 0
Do składania domku klej do plastiku.
Nie stosuj Kropelki. Kropelka nie daje szans na błędy.
Ponadto tworzywa sztuczne najlepiej wązać klejem do plastiku. Ja używam REVELL-a lub TAMIYA.
Revell za przyzwoitą cenę ma niezłą jakość.

Załączniki

OP
OP
P
Reakcje
0 0 0
Przyjechały domki,z nastawnia , chyba bede nastawnie musiał przenieść bo jest trochę większa niż myślałem.
Może w sobotę pojadę po klej plastiku i poskładam domki

OP
OP
P

piotrwinc

Użytkownik
Reakcje
0 0 0
Siema,
Długo mnie nie było,ale jestem :D ,bylem w sklepie kupiłem ledy i jutro fotki domku z oświetleniem :D ,zrobiłem plan nr1 ten zaplanowany,nr2 jak mi się wydaje to zostałaby jeszcze jedna zakręt owa lewa zwrotnica chyba .No i proszę o ustawienie semaforów lub pomoc w ustawieniu semaforów!!!!!!!!,na planie nr.2.

Załączniki

Piotr M.

Znany użytkownik
Reakcje
1.218 86 30
A pomyślałeś jaki będzie koszt tego torowiska?
Ty masz dopiero 10 lat, i zapewne nie zarabiasz miesięcznie 10000$ :roll:
Przemyśl to
Chyba że budujesz z kimś starszym i masz wsparcie finansowe ;)

Autor wątku Podobne wątki Forum Odpowiedzi Data
Planuję 3
Planuję 17
Planuję 7