• Ten serwis używa "ciasteczek" (cookies). Korzystając z niego, wyrażasz zgodę na użycie plików cookies. Learn more.
  • Szanowny Użytkowniku, serwisy w domenie modelarstwo.info wykorzystują pliki cookie by ułatwić korzystanie z naszych serwisów. Jeśli nie chcesz, by pliki cookies były zapisywane na Twoim dysku zmień ustawienia swojej przeglądarki.

1:1 Stare ciężarówki z różnych stron świata !!

Railways

Znany użytkownik
Reakcje
1.019 16 0
Cos mi to przypomina lodowe drogi z kanady
ICE ROAD I jeszcze taki angielski EDDIE STOBART STORY to przy tym pikuś:D Ci kierowcy powinni się przesiąść na te kamazy I krazy I na Syberii spróbować hehe[DOUBLEPOST=1374946005,1374945142][/DOUBLEPOST]Dziś kilka starych ciężarówek z Wietnamu (południowego), okolice Ho Chi Minh City (Saigon):

Młody

Znany użytkownik
Reakcje
0 0 0
Ten Star w łaty to rozumiem w prywatnych rękach?
Tak. Obydwa Stary są w prywatnych rękach. Ten z Marynarki Wojennej (w łaty) Jest na chodzie i są nim urządzane terenowe przejażdżki a ten pierwszy ma przegnitą podłogę, Nie ma fotelu pasażera ale jest możliwość że by odpalił :). Za tym drugim starem stał jeszcze czarny Ził radiostacja i na przeciwko multikina w Gdyni stoi jeszcze jeden Ził.

teigrekty2

Znany użytkownik
NAMR
Reakcje
4.415 111 11
ICE ROAD I jeszcze taki angielski EDDIE STOBART STORY to przy tym pikuś:D Ci kierowcy powinni się przesiąść na te kamazy I krazy I na Syberii spróbować hehe[DOUBLEPOST=1374946005,1374945142][/DOUBLEPOST]Dziś kilka starych ciężarówek z Wietnamu (południowego), okolice Ho Chi Minh City (Saigon):
Daniel, ten trzeci czerwony to amerykanski International, jezdzilem takim;)

mattia

Znany użytkownik
Reakcje
81 1 0
Hej Mlody ! Czy to Twój nowy nabytek ? . Przeszedles na skale 1:1 ? ;)[DOUBLEPOST=1376065345,1376064949][/DOUBLEPOST]Irokez46 ! Dzieki . Ale dlaczego tak mnie zdolowales:(;)

dkmgtc88

Aktywny użytkownik
Reakcje
3 0 0
Widziałem dwa takie na polskich tablicach, jeździ się pewnie równie przyjemnie co naszymi sprzętami jedyną wadą mała przednia szyba, do braku wspomagania sprzęgła idzie się przyzwyczaić bo biegi w niezsynchronizowanej skrzyni elegancko wchodzą bez sprzęgła:)

teigrekty2

Znany użytkownik
NAMR
Reakcje
4.415 111 11
Widziałem dwa takie na polskich tablicach, jeździ się pewnie równie przyjemnie co naszymi sprzętami jedyną wadą mała przednia szyba, do braku wspomagania sprzęgła idzie się przyzwyczaić bo biegi w niezsynchronizowanej skrzyni elegancko wchodzą bez sprzęgła:)
No i troche kiepsko zakrecaja, ale te z "set back axle" to juz fajniej, i wyglad bardziej elegancki. Troche przypominajace europejskie. Mialem chetke zamalowac te aluminiowe kraty z przodu ale nie wiem jak kompania by na to zareagowala;)[DOUBLEPOST=1376135660,1376135355][/DOUBLEPOST]
Niestety nie. Ale bardzo bym chciał :D
Pamietam takie Stary za brzdaca, czasami kolumny ich jechaly. Naped 6X6?

Młody

Znany użytkownik
Reakcje
0 0 0
No i troche kiepsko zakrecaja, ale te z "set back axle" to juz fajniej, i wyglad bardziej elegancki. Troche przypominajace europejskie. Mialem chetke zamalowac te aluminiowe kraty z przodu ale nie wiem jak kompania by na to zareagowala;)[DOUBLEPOST=1376135660,1376135355][/DOUBLEPOST]
Pamietam takie Stary za brzdaca, czasami kolumny ich jechaly. Naped 6X6?
Tak. Patrz na zawieszenie z przodu :)