Ten serwis używa "ciasteczek" (cookies). Korzystając z niego, wyrażasz zgodę na użycie plików cookies. Learn more.
Szanowny Użytkowniku, serwisy w domenie modelarstwo.info wykorzystują pliki cookie by ułatwić korzystanie z naszych serwisów. Jeśli nie chcesz, by pliki cookies były zapisywane na Twoim dysku zmień ustawienia swojej przeglądarki.
Witam.
Panowie, jeśli posiadacie zdjęcia tych Gagarków, to chętnie poproszę.
Rozmyślam nad zakupem, czy teraz go kupić, czy też oczekiwać kolejnych wersji malowań.
Pozdrawiam. 8)
Forma jest.
Zapewne nie odpuszczą.
Ale pewność to będzie jak w katalogu zaćwierka (chociaż patrząc na ostatni katalog to bym na to w kasynie nie postawił )
Można było przy tej okazji trochę spiłować 8)
Dodać uchwyty pionowe przy lampach, wymienić paskudną poręcz pod oknami i zderzaki na nowego typu. Jeśli to ma być aktualny wizerunek. Ramki na reflektorach z zewnątrz są niezłe, to wewnętrzna część wiadra paskudzi wygląd.
Jeśli chodzi o dekoder dźwiękowy to jaki tam jest? Loksound 4.0 od esu może, czy jakiś inny?
A same dźwięki jakie są wgranie są świetne. Ten gwizd i hamulce... niezłe.
A tak przy okazji:
Na ile jest pewna informacja, że Roco wyprodukuje gagarina PKP w barwach epoki IV (niekoniecznie z żółtym czołem) :?: Bo coś mi się nie widzi, aby to nastąpiło - gdyby tak miało być, to gagar taki chyba już by się ukazał, co?
Jak to http://www.youtube.com/watch?v=48l2CrN3Nto jest świetny dźwięk do ST44 to mnie słoń na ucho nadepnął albo Gagarina nie widziałem, tfuu nie słyszałem Wystarczy z YouTuba posłuchać filmików z gagarami żeby usłyszeć że to nie to.
Mam swój zrobiony dźwięk do ZIMO. Nagrany z oryginalnego dwu suwa. Do czterosuwów tych po modernizacji w PESA Bydgoszcz też mam.
BR120 czy V200 to nie to samo.