• Ten serwis używa "ciasteczek" (cookies). Korzystając z niego, wyrażasz zgodę na użycie plików cookies. Learn more.
  • Szanowny Użytkowniku, serwisy w domenie modelarstwo.info wykorzystują pliki cookie by ułatwić korzystanie z naszych serwisów. Jeśli nie chcesz, by pliki cookies były zapisywane na Twoim dysku zmień ustawienia swojej przeglądarki.

ST44-1028 Roco

martinezo

Znany użytkownik
Reakcje
3 0 0
Forma jest.
Zapewne nie odpuszczą.
Ale pewność to będzie jak w katalogu zaćwierka (chociaż patrząc na ostatni katalog to bym na to w kasynie nie postawił :D )

Mirek555k

Znany użytkownik
PGMK
Reakcje
6 1 4
Można było przy tej okazji trochę spiłować 8)
Dodać uchwyty pionowe przy lampach, wymienić paskudną poręcz pod oknami i zderzaki na nowego typu. Jeśli to ma być aktualny wizerunek. Ramki na reflektorach z zewnątrz są niezłe, to wewnętrzna część wiadra paskudzi wygląd.

Załączniki

UNIVERS

Użytkownik
Reakcje
0 0 0
Jeśli chodzi o dekoder dźwiękowy to jaki tam jest? Loksound 4.0 od esu może, czy jakiś inny?
A same dźwięki jakie są wgranie są świetne. Ten gwizd i hamulce... niezłe.

A tak przy okazji:

Na ile jest pewna informacja, że Roco wyprodukuje gagarina PKP w barwach epoki IV (niekoniecznie z żółtym czołem) :?: Bo coś mi się nie widzi, aby to nastąpiło - gdyby tak miało być, to gagar taki chyba już by się ukazał, co?

karol_mar

Znany użytkownik
Reakcje
70 1 0
O dekoderze dzwięku w Gagarze dopiero była mowa w innym wątku. Jest tam Zimo MX646.
Dlaczego niby nie mają wyprodukować innych malowań ?

tomek 05

Aktywny użytkownik
Reakcje
2 0 0
Jak to http://www.youtube.com/watch?v=48l2CrN3Nto jest świetny dźwięk do ST44 to mnie słoń na ucho nadepnął albo Gagarina nie widziałem, tfuu nie słyszałem :D Wystarczy z YouTuba posłuchać filmików z gagarami żeby usłyszeć że to nie to.

Mam swój zrobiony dźwięk do ZIMO. Nagrany z oryginalnego dwu suwa. Do czterosuwów tych po modernizacji w PESA Bydgoszcz też mam.
BR120 czy V200 to nie to samo.

Autor wątku Podobne wątki Forum Odpowiedzi Data
Tabor 4
Tabor 5
Tabor 3
Tabor 6
Tabor 36