• Ten serwis używa "ciasteczek" (cookies). Korzystając z niego, wyrażasz zgodę na użycie plików cookies. Learn more.
  • Szanowny Użytkowniku, serwisy w domenie modelarstwo.info wykorzystują pliki cookie by ułatwić korzystanie z naszych serwisów. Jeśli nie chcesz, by pliki cookies były zapisywane na Twoim dysku zmień ustawienia swojej przeglądarki.

Kolekcja Specjalne - mafo

RYSA13

Znany użytkownik
Reakcje
38 4 0
Maciek gratuluję uzbierania tych PRL-ów ale ja tam wolę te SUzuCZKI :LOL: ja swoją już mam stoi dumnie przy pozostałych policyjnych. (y)

OP
OP
mafo

mafo

Moderator Forum Samochodowego
Zespół forum
Donator forum
Reakcje
26.078 387 20
Jak jesteśmy w dawnych czasach to pokażę jeszcze takie małe, z przełomu lat 50 i 60 ubiegłego wieku - BMW Isetta. Udało mi się zebrać kilka sztuk w malowaniach różnych służb. Pierwszy to produkt Wikinga, reszta to I.M.U. :)

IMG_8653.jpg
IMG_8643.jpg
IMG_8644.jpg
IMG_8645.jpg
IMG_8646.jpg
IMG_8647.jpg
IMG_8648.jpg
IMG_8649.jpg
IMG_8651.jpg
IMG_8652.jpg

OP
OP
mafo

mafo

Zespół forum
Donator forum
Reakcje
26.078 387 20
No to muszę wyciągnąć z pudła i może jutro się uda zrobić fotki.

OP
OP
mafo

mafo

Zespół forum
Donator forum
Reakcje
26.078 387 20
U...jakoś cisza u naszego Mafo w temacie.
Ano cisza, bo właściwie wszystkie specjalne z mojej kolekcji już pokazałem, a Herpa nowych śmigiełek nie robi. A szkoda. :( Został mi chyba tylko jeden do obfocenia i to chyba będzie koniec. Może jakiś inny producent rozpocznie produkcję specjalnych pojazdów ze śmigiełkem na masce?

OP
OP
mafo

mafo

Zespół forum
Donator forum
Reakcje
26.078 387 20
Dziś obiecany policyjny ze śmigiełkiem. To ostatni (czytaj najnowszy) jak na razie wypust Herpy. Ciekawe, czy jeszcze jakieś będą, bo w katalogu jakoś pusto i brak tej marki.

IMG_8828.jpg
IMG_8829.jpg
IMG_8830.jpg

lotus102

Znany użytkownik
Reakcje
2.247 7 3
Super BMW (y),malowanie bardzo mi się podoba:) ,z tym żółtym paskiem robi się jeszcze bardziej interesująca(y) .przyznałbym ze trzy gwiazdki najchętniej bo to jest mój konik radiowozy (y)(y)(y) musi kiedyś zasilić moje posterunki :);)