• Ten serwis używa "ciasteczek" (cookies). Korzystając z niego, wyrażasz zgodę na użycie plików cookies. Learn more.
  • Szanowny Użytkowniku, serwisy w domenie modelarstwo.info wykorzystują pliki cookie by ułatwić korzystanie z naszych serwisów. Jeśli nie chcesz, by pliki cookies były zapisywane na Twoim dysku zmień ustawienia swojej przeglądarki.

Kolekcja Specjalne - mafo

jarekom

Znany użytkownik
Reakcje
739 2 0
Uaz Polskiego Związku Motorowego prezentuje się fajnie. Rzadki obrazek z tamtych czasów. Cos tam pamiętam ,ze takie coś jeździło ale żadnego motyla na nim nie widziałem! Chyba że chodzi o tą powyginana rurę z kółeczkami , co miała służyć do ściągania popsutego auta. Tak się zastanawiam jakie było wyposażenie takiej pomocy?
Co do opinii na temat Herpy to jak już niejednokrotnie pisałem , to co by było gdyby tego producenta nie było . Było by wielkie nic!! Można oczywiście nie być zadowolonym z kilku modeli , ale ile modeli robi na wysokim poziomie! Wiking produkuje modele od 1950 roku a Herpa zaczęła robić samochody w 78. Myślę , ze mają jakąś strategię skoro zdominowali rynek i trudno będzie im dorównać z mnogością wersji i marek.

OP
OP
mafo

mafo

Moderator Forum Samochodowego
Zespół forum
Donator forum
Reakcje
26.139 387 20
Dziś jeszcze jeden specjalny od Schuco. Wykonanie nie powala, ale jak się zbiera jedną markę, to wypada i takie mieć w kolekcji. Tym bardziej, że w tym malowaniu nikt jeszcze takiej BM-ki nie wydał.

BMW X5 - 001.jpg
BMW X5 - 002.jpg
BMW X5 - 003.jpg
BMW X5 - 004.jpg

lotus102

Znany użytkownik
Reakcje
2.247 7 3
Podzielam twoje zdanie ,poświęcenie się ulubionej marce to zakupy wszystkich modeli z różnych firm ,ta X5 ma naprawdę ciekawe barwy ,ogólnie nie wygląda najgorzej ,:);)

OP
OP
mafo

mafo

Moderator Forum Samochodowego
Zespół forum
Donator forum
Reakcje
26.139 387 20
Podoba mi się BMW w amerykańskim malowaniu .:) taki rarytasik w tych barwach .
Najgorsze, że to jest chyba wymyślone malowanie przez Schuco, bo policja z Nowego Yorku ma biało-niebieskie barwy.

Wracamy do produktów Herpy. Kolejna nowość ze śmigiełkiem na masce. BMW X1:

IMG_8251.jpg
IMG_8252.jpg
IMG_8253.jpg
IMG_8254.jpg
IMG_8255.jpg