• Ten serwis używa "ciasteczek" (cookies). Korzystając z niego, wyrażasz zgodę na użycie plików cookies. Learn more.
  • Szanowny Użytkowniku, serwisy w domenie modelarstwo.info wykorzystują pliki cookie by ułatwić korzystanie z naszych serwisów. Jeśli nie chcesz, by pliki cookies były zapisywane na Twoim dysku zmień ustawienia swojej przeglądarki.

Kolekcja Specjalne - mafo

OP
OP
mafo

mafo

Moderator Forum Samochodowego
Zespół forum
Donator forum
Reakcje
26.078 387 20
Z cyklu: "mam i ja". Dotarły od Marcina (dzięki wielkie) i je obfociłem. Wykonanie jak dla mnie - pierwsza klasa. Z resztą oceńcie sami:

IMG_8505.jpg
IMG_8506.jpg
IMG_8507.jpg
IMG_8508.jpg
IMG_8509.jpg
IMG_8510.jpg
IMG_8511.jpg
IMG_8512.jpg
IMG_8513.jpg

pastka

Znany użytkownik
Reakcje
6 0 0
Uaz bardzo fajny (y)
BMW niby anglik, ale kierownice ma po lewej?
Suzuki fajne, fajna inicjatywa i wykonanie :)

SECOND MODELS

Znany użytkownik
Reakcje
7 0 0
jest jedno określenie dla modeli SUZUKI POLICJA ..... magnifique (y) ... łi, łi Panowie :)

Brodagaz

Znany użytkownik
Reakcje
28.480 109 2
Maćku bardzo się cieszę że się podobają , mam nadzieję że to nie będzie ostatni mój projekt.;)

Michał Type_r7

Moderator działu Modelarstwo Samochodowe
Zespół forum
Donator forum
Reakcje
14.051 158 2
Wyglądają super. Świetna robota Broda. Ja moje odbiorę na wystawie w Szczecinie.

Brodagaz

Znany użytkownik
Reakcje
28.480 109 2
Widzę konkretne zakupy hurtowe.(y)(y)(y)
Nyski są świetne Seweryn się bardzo postarał, milicyjną już mam a pomoc drogową właśnie zamawiam.;)

OP
OP
mafo

mafo

Zespół forum
Donator forum
Reakcje
26.078 387 20

SECOND MODELS

Znany użytkownik
Reakcje
7 0 0

pastka

Znany użytkownik
Reakcje
6 0 0
Nyski świetne :) Można prosić o postawienie obok innych twoich nys? Jak wymiarowo wyglądają przy żywicznych wyrobach innych producentów?

Heaven1973

Aktywny użytkownik
Reakcje
9 1 1
SAW Model Nyska jest wymiarowa
jak też poprzednie modele
znam jakoś i super wykonie...
to praca ręczna nie jakieś żywiczne wydmuszki czy wytryski plastiku typu Żuk RA...

OP
OP
mafo

mafo

Zespół forum
Donator forum
Reakcje
26.078 387 20
Nyski świetne :) Można prosić o postawienie obok innych twoich nys? Jak wymiarowo wyglądają przy żywicznych wyrobach innych producentów?
Wg mnie to Nysy są dobrze zwymiarowane. Poniżej dla porównania Mercedes i BMW z Herpy, Nysa z SAW_Models i Nysa 522 (nie wiem kto jest producentem):

IMG_8656.jpg
IMG_8657.jpg