Ten serwis używa "ciasteczek" (cookies). Korzystając z niego, wyrażasz zgodę na użycie plików cookies. Learn more.
Szanowny Użytkowniku, serwisy w domenie modelarstwo.info wykorzystują pliki cookie by ułatwić korzystanie z naszych serwisów. Jeśli nie chcesz, by pliki cookies były zapisywane na Twoim dysku zmień ustawienia swojej przeglądarki.
Nie Maćku jeszcze nie wszystko jest tu wyciągnięte. Tak jak pisałem to poligon doświadczalny. Teraz mniej więcej wiem co można zrobić inaczej i mam nadzieję przy kolejnych trochę poprawić.
Zdjęcie przekłamuje ich wielkość na niekorzyść chociaż od takiej firmy jak Herpa można by było wymagać delikatniejszych. Co nie zmienia faktu że od wielu lat zalewam każde linie washem i tego nie przestanę robić.
Zalewaj sobie czym chcesz i jak chcesz, ja wyraziłem tylko swoją opinię.
Może lepiej spróbować ciemno szarym, jeśli już koniecznie trzeba. Model Herpie wyszedł bardzo dobrze.
Szpary pomiędzy elementami w samochodach to norma. Tak wygląda montaż w dzisiejszych czasach. Sprawdziłem na moim 1:1 I jest to samo.. A jeżdżą samochodem, którego marka jest uważana za jedną z najbardziej niezawodych i jeśli chodzi o jakość montaż też jest jednym z najlepszych.
Irokez zrobiłeś kawał dobrej roboty.
Tak Bartku pomimo kilku nieścisłości względem oryginału model wyszedł im rewelacyjnie. Póki co założyłem pierwsze lepsze tablice, ale w przyszłości postaram się o właściwe do tego egzemplarza.