Ten serwis używa "ciasteczek" (cookies). Korzystając z niego, wyrażasz zgodę na użycie plików cookies. Learn more.
Szanowny Użytkowniku, serwisy w domenie modelarstwo.info wykorzystują pliki cookie by ułatwić korzystanie z naszych serwisów. Jeśli nie chcesz, by pliki cookies były zapisywane na Twoim dysku zmień ustawienia swojej przeglądarki.
Już dawno nie widziałem tak fajnie wykonanych modeli produkowanych seryjnie. Wszystkie piękne, taxi kapitalna, teraz trzeba będzie taki zestaw sobie zamówić.
Może i stary, ale jakoś do dziś nikt athearna nie może przeskoczyć w malowaniu, w chromach i nadrukach.
Fakt faktem PCX zrobiło naprawdę na poziomie te ostatnie wozy, ale na athearna zawsze będę patrzył z podziwem
Te dwa udało mi się kupić na Ebayu jakimś lokalnym w Niemczech z przesyłką do Polski za 268zł więc cena jak za te modele śmieszna. Teraz kupiłem w sklepie w Szwecji jeszcze jednego z przesyłką około 160zł, więc jak widać można je nie dość że trafić to jeszcze w dobrych cenach.
Gorzej że jeden model, który mnie interesuje jest w Szczecinie a właściciel nie chcę sprzedać.