• Szanowny Użytkowniku, serwisy w domenie modelarstwo.info wykorzystują pliki cookie by ułatwić korzystanie z naszych serwisów. Jeśli nie chcesz, by pliki cookies były zapisywane na Twoim dysku zmień ustawienia swojej przeglądarki.

Budowa SM42

popowe

Znany użytkownik
Producent
Reakcje
2.374 17 2
Ale byłby czad przyjechać na impreze kolejkową z takimi spinkami przy mankietach i krawacie.
Tylko nad polerką trzeba by popracować.
Jak zaczniecie produkcje do 10% dla mnie jako pomysłodawcy :D 8)
A tak schodząc na proste tory to bardzo ładne :) czekam na więcej piękności :)

mattia

Znany użytkownik
Reakcje
82 1 0
Archico! pomysl o tej idei ktora podpowiedzial i wymyslil kol.Popowe.Pomysl wart rozpatrzenia :p :D Mattia. Ps. moze bedzie z tego jakas dodatkowa kasa na dalsze prace nad modelami.

Marek Bydgoszcz

Aktywny użytkownik
Reakcje
31 1 0
gratuluję cierpliwości, podziwiam precyzję, niestety ja nie jestem zegarmistrzem, i stąd moje pytanie (przepraszam mocno autora za wtrącenie w tym wątku, ale nie chciałem zakładać nowego tematu) związane z SM-ką, czy ktoś się szykuje do produkcji tego modelu (Piko?) ?

Meggido

Znany użytkownik
Reakcje
2.782 12 2
Z tym realem, to bym nie przesadzał. Układ napędowy nie ma nic wspólnego z realem, tak samo jak prowadzenie zestawów kołowych. Ale model wygląda i prezentuje się bardzo dobrze, oby też dobrze i płynnie jeździł.

OP
OP
K

Konrad 0

Gość
Dzisiaj lampa o średnicy 9,2 mm wytoczona obrabiarką cyfrową CMC z dokładnoscią 0,03 mm z przetkniętą czerwoną diodą SMD typ 0603 o wymiarach 1,6 x 0,8 x 0,8 mm, która przechodzi przez otwór o średnicy 1,25 mm od spodu lampy. W środku miejsce na białą diodę LED o mocy 15 lm przyciemnianą sygnałem PWM. Czeka mnie jeszcze napylenie (naniesienie) lustra na odbłyśnik, ale póki co nie mam pomysłu jak to zrobić :(

Załączniki

corwin

Administrator
Zespół forum
Reakcje
368 2 3