Ten serwis używa "ciasteczek" (cookies). Korzystając z niego, wyrażasz zgodę na użycie plików cookies. Learn more.
Szanowny Użytkowniku, serwisy w domenie modelarstwo.info wykorzystują pliki cookie by ułatwić korzystanie z naszych serwisów. Jeśli nie chcesz, by pliki cookies były zapisywane na Twoim dysku zmień ustawienia swojej przeglądarki.
Fluckinger to chyba jedna z najczęściej spotykanych Austriackich firm w Polsce, malowanie proste ale przyciągające uwagę, sam myślę nad kupnem tego modelu.
Fluckinger fajnie wyszedł z tym malowaniem,ciekawe czy herpa wypuści coś jeszcze w tych barwach.
Standardowo musiałem zmienić koła w volvo jak i w DHL,badziewiaste i brzydkie są te koła,czemu zrezygnowali z tych starych szarych podstawowych kolorów.
Z tej prezentacji najbardziej spodobał mi się man z ruchomą podłogą . Typowo niemiecka fantazja co do kolorów ,ale dzięki takiemu stonowaniu naprawdę fajnie się prezentuje .
Mi również wszystkie 3 się spodobały. Zentis ma ciekawą naczepę, w końcu Herpa zaczęła robić chłodnie w medze. Jedynie nie podoba mi się dokładka przy zderzaku FH ale to drobiazg. TGX jak już Lec Goł zauważył w typowo niemieckim malowaniu - kolorowy, prosty i piękny. Premium typowy polski zestaw, chociaż jakby miał zderzak i błotniki czarne wyglądałbym jeszcze bardziej rasowo.
No właśnie,najlepsze są składaki no name z naszych dróg i robią wrażenie swoją prostotą.Michał też o tym myślałem z tymi wstawkami czarnymi,tylko gdzie to dostać.Wtedy model jest o wiele ciekawszy
Sloth to jest taki przyczajony tygrys , ukryty smok . Dawkuję nam tu po zdjęciu , może po dwa a kolekcje posiada imponującą . Man jest elegancki sam chętnie wszedł bym w jego posiadani . Ciekawe co następne .