Ten serwis używa "ciasteczek" (cookies). Korzystając z niego, wyrażasz zgodę na użycie plików cookies. Learn more.
Szanowny Użytkowniku, serwisy w domenie modelarstwo.info wykorzystują pliki cookie by ułatwić korzystanie z naszych serwisów. Jeśli nie chcesz, by pliki cookies były zapisywane na Twoim dysku zmień ustawienia swojej przeglądarki.
Piotrze w nowym manie jest trochę przeprojektowane logo i napis - większe niż w poprzedniku . Przednie lampy także są lekko zmienione . Ja uważam że nowy man lepiej prezentuję się niż poprzednik , aczkolwiek ten model tego nie oddaje . Jakby zastosowali parę dupereli innych to wyglądał by lepiej , a takto średniawka .
Co do logo i innych upiększeń kosmetycznych to się pozmieniało nieco.Nawet co do naczepy to jest standardowo nieco inna,niż ta widoczna na stronie herpy.
A potem jak zawsze zdziwienie gdy okazuje się że to co wyszło różni się od tego co widać na stronie...
Man jest spoko właśnie wczoraj do mnie doszedł tylko w całkiem innym malowaniu (ADAC) i ja ze swojego jestem zadowolony poza kołami bo to co Herpa odwala z fegami na dzień dzisiejszy to jest mega lipa.
Twój Maniek bardzo mi się podoba, i będę sobie musiał takiego sprawić.
No i Twój ma normalne felgi.
No z tymi kołami to raczej już standard że takie są przy każdym modelu,chyba że zdarzają się wyjątki i są tego typu starszego.
W tym wandt'cie też były te koszmarne badziewiaste,ale wymieniłem na normalne.
No z tymi kołami to raczej już standard że takie są przy każdym modelu,chyba że zdarzają się wyjątki i są tego typu starszego.
W tym wandt'cie też były te koszmarne badziewiaste,ale wymieniłem na normalne.
No i jest kolejny WANDT - ale jakoś dziwnie wygląda po lifcie, nie wiem czy na plus ten lift. Kwestia gustu ale mi jakoś nie leży.. Kolejne udane zakupy