• Ten serwis używa "ciasteczek" (cookies). Korzystając z niego, wyrażasz zgodę na użycie plików cookies. Learn more.
  • Szanowny Użytkowniku, serwisy w domenie modelarstwo.info wykorzystują pliki cookie by ułatwić korzystanie z naszych serwisów. Jeśli nie chcesz, by pliki cookies były zapisywane na Twoim dysku zmień ustawienia swojej przeglądarki.

Kolekcja skromne takie tam-sloth...

Lec Go (Bartek)

Znany użytkownik
Reakcje
11.432 67 1
Piotrze w nowym manie jest trochę przeprojektowane logo i napis - większe niż w poprzedniku . Przednie lampy także są lekko zmienione . Ja uważam że nowy man lepiej prezentuję się niż poprzednik , aczkolwiek ten model tego nie oddaje . Jakby zastosowali parę dupereli innych to wyglądał by lepiej , a takto średniawka .

OP
OP
sloth

sloth

Znany użytkownik
Reakcje
188 0 2
Co do logo i innych upiększeń kosmetycznych to się pozmieniało nieco.Nawet co do naczepy to jest standardowo nieco inna,niż ta widoczna na stronie herpy.
A potem jak zawsze zdziwienie gdy okazuje się że to co wyszło różni się od tego co widać na stronie...

Brodagaz

Znany użytkownik
Reakcje
28.252 108 2
Man jest spoko właśnie wczoraj do mnie doszedł tylko w całkiem innym malowaniu (ADAC) i ja ze swojego jestem zadowolony poza kołami bo to co Herpa odwala z fegami na dzień dzisiejszy to jest mega lipa.
Twój Maniek bardzo mi się podoba, i będę sobie musiał takiego sprawić.
No i Twój ma normalne felgi.(y)

OP
OP
sloth

sloth

Znany użytkownik
Reakcje
188 0 2
No z tymi kołami to raczej już standard że takie są przy każdym modelu,chyba że zdarzają się wyjątki i są tego typu starszego.
W tym wandt'cie też były te koszmarne badziewiaste,ale wymieniłem na normalne.

L

LUKASZ 87

Gość
No i jest kolejny WANDT - ale jakoś dziwnie wygląda po lifcie, nie wiem czy na plus ten lift. Kwestia gustu ale mi jakoś nie leży.. Kolejne udane zakupy

Autor wątku Podobne wątki Forum Odpowiedzi Data
Samochody ciężarowe 14