Ten serwis używa "ciasteczek" (cookies). Korzystając z niego, wyrażasz zgodę na użycie plików cookies. Learn more.
Szanowny Użytkowniku, serwisy w domenie modelarstwo.info wykorzystują pliki cookie by ułatwić korzystanie z naszych serwisów. Jeśli nie chcesz, by pliki cookies były zapisywane na Twoim dysku zmień ustawienia swojej przeglądarki.
To nie uleczalna choroba jest i nie da się z tego wyjść
Slot leniuchu coś za rzadko pokazujesz swoje modele a wiem, ze masz ich trochę. Renia mi sie podoba i fajnie zdetalowana. Ekstra model.
Daf wygląda bardzo fajnie , na pierwszy rzut oka myślałem że herpa dała naczepe od magnumki , ale sprawdziłem i jest parę numerów do przodu . Co do premiumki to wolę ją jednak w oryginalnym wydaniu . Jakbyś mógł to prosiłbym o zdjęcie oryginału z tą wywrotką .
Premiu jakoś kompletnie nie widzi mi się z wanną.Actros dużo lepiej z nią wygląda.Model Daf wyglada świetnie w wersji Low.Fajny detal w postaci pomalowanych na srebrno obramówek reflektorów na dachu.
Dzięki za spełnienie marzenia Ja jednak pozostanę przy oryginalnych zestawieniach . Premiumka ciekawie prezentuję się z wywrotem jednak wolę ją z chłodnią .