• Ten serwis używa "ciasteczek" (cookies). Korzystając z niego, wyrażasz zgodę na użycie plików cookies. Learn more.
  • Szanowny Użytkowniku, serwisy w domenie modelarstwo.info wykorzystują pliki cookie by ułatwić korzystanie z naszych serwisów. Jeśli nie chcesz, by pliki cookies były zapisywane na Twoim dysku zmień ustawienia swojej przeglądarki.

Kolekcja Skromna kolekcja Pitka

mafo

Moderator Forum Samochodowego
Zespół forum
Donator forum
Reakcje
25.800 387 20
Żubr wygląda bardzo dobrze. Fajnie mu w tych kolorkach. A co do wielkości, to ja uważam, że jest przeskalowany. Nie tylko w porównaniu z Jelczami. Porównując go do modeli dużych producentów też jest większy.:(

BoBi

Znany użytkownik
Reakcje
6 0 0
Kolekcja PKSów rzeczywiście robi wrażenie, choć tak jak innym, nie wszystkie detale mi się podobają, ale przy całokształcie to niezbyt ważne szczegóły.
Dla mnie absolutnym mistrzem jest wiśniowy Jelcz. Dużo lepiej się prezentuje jako ciągnik, niż jako solówka. W zestawieniu z 2 osiową naczepą z Herpy tworzy ten klimacik lat '80tych! Tylko dlaczego połysk... :(

Chyba dobrze widzę, że żółte Jelcze to dwie różne formy? Jeśli tak, to ciągnik bije na głowę skrzyniowca, forma jest niemalże idealna?!
Żubr też wpada w oko.
Lubię takie "wspomnienia" w miniaturze, więc siłą rzeczy nie umiem oderwać wzroku od twoich modeli :)