• Ten serwis używa "ciasteczek" (cookies). Korzystając z niego, wyrażasz zgodę na użycie plików cookies. Learn more.
  • Szanowny Użytkowniku, serwisy w domenie modelarstwo.info wykorzystują pliki cookie by ułatwić korzystanie z naszych serwisów. Jeśli nie chcesz, by pliki cookies były zapisywane na Twoim dysku zmień ustawienia swojej przeglądarki.

Kolekcja Skromna kolekcja Pitka

mafo

Moderator Forum Samochodowego
Zespół forum
Donator forum
Reakcje
25.943 387 20
Bardzo fajne fotki tej bazy. Oddają klimat PRL-owskiej rzeczywistości. Tak trzymaj. (y)(y)(y)
[DOUBLEPOST=1428311785][/DOUBLEPOST]
Świetny ten Jelcz, orientuje się ktoś może czy dostałbym takiego Jelcza w postaci ciągnika siodłowego?
Helmut Rebs zrobił też Jelcza 317. Musisz poszukać na ebayu, bo tam je sprzedaje.

DamLen

Znany użytkownik
Reakcje
1.503 11 0
Ten niemiecki jelon wygląda naprawdę nieźle. Nie dziwię się, że pewnego rodzimego producenta zazdrość zjada. ;) A mogłoby być odwrotnie.

Reakcje
11.535 67 1
No to tym SK jak dla mnie pojechałeś . Piękny model w pięknej konfiguracji . Malowanie również mi się podoba tym bardziej że do tej pory stosują niebieskie kabiny z czerwonymi atrapami co uważam za bardzo fajny akcent który wyróżnia je pośród innych ciężarówek .

jestrabh

Znany użytkownik
Reakcje
2.820 40 1
"Ten niemiecki jelon wygląda naprawdę nieźle. Nie dziwię się, że pewnego rodzimego producenta zazdrość zjada. ;) A mogłoby być odwrotnie" Jelon jest interesujący i po odpowiedniej obróbce właściciela cieszy nasze oczy.
Ale jakościowa i cenowa różnica pomiędzy tymi modelami jest znaczna i to promuje naszego rodzimego producenta(y)

mafo

Moderator Forum Samochodowego
Zespół forum
Donator forum
Reakcje
25.943 387 20
Piękny ten SK-acz. Bardzo ciekawa konfiguracja. Ta przyczepa na małych kółkach wygląda rewelacyjnie. (y)

JACEKPOMOC

Znany użytkownik
Reakcje
1.550 5 0
Fajny Mietek ,dużo sie na nim dzieje ale jak dla mnie coś trzeba zrobić z przednią osią w przyczepie.Jeśli wymieniłeś koła na mini to trzeba dopasować błotniki bo dziwnie wyglądają

pierek

Znany użytkownik
Reakcje
76 9 0
Fajny Mietek ,dużo sie na nim dzieje ale jak dla mnie coś trzeba zrobić z przednią osią w przyczepie.Jeśli wymieniłeś koła na mini to trzeba dopasować błotniki bo dziwnie wyglądają
Tu nie trzeba nic dopasowywać i pitek nie zmieniał kół to herpowski produkt oryginalny na podwójnym dyszlu.
[DOUBLEPOST=1429290615][/DOUBLEPOST]W mistrzowski sposób ukryłeś tą szpetna płetwę na przyczepie :D model rzadko spotykany w tej konfiguracji i w tym malowaniu (y).

M&M

Znany użytkownik
Reakcje
673 22 2
Super jest ta konfiguracja , nie za dużo herpa tych przyczep wypuściła , ale jak to miało się skręcać w orginale to ja do dzisiaj nie wiem ( teorię znam ale nie widziałem )