• Ten serwis używa "ciasteczek" (cookies). Korzystając z niego, wyrażasz zgodę na użycie plików cookies. Learn more.
  • Szanowny Użytkowniku, serwisy w domenie modelarstwo.info wykorzystują pliki cookie by ułatwić korzystanie z naszych serwisów. Jeśli nie chcesz, by pliki cookies były zapisywane na Twoim dysku zmień ustawienia swojej przeglądarki.

Kolekcja Skromna kolekcja Pitka

pierek

Znany użytkownik
Reakcje
76 9 0
Jak dla mnie BOMBA (y) jeżdziłem takim wieki temu i mam wielki sentyment do tego Jelcza.
Sam go wyrzeżbiłeś? Czy może jest to model zapowiadany jakiś czas temu przez SAW Model?

mafo

Moderator Forum Samochodowego
Zespół forum
Donator forum
Reakcje
25.943 387 20
Jelcz kapitalny. Świetnie wygląda z tą naczepą. Podłączę się do pytania: kto jest producentem?

OP
OP
pitek

pitek

Znany użytkownik
Reakcje
1 0 0
Dziękuje wszystkim za komentarze. Cieszę się że wszystkim Jelonek się podoba. Chociaż dojdzie mu jeszcze parę detali plus wywracana kabina.
Co do producenta modelu jest to ten sam Jelcz z moich wcześniejszych postów czyli producentem kabiny jest Auto loko motive.
Za co jestem bardzo wdzięczny producentowi.
Jednakże auto przyszło w wersji skrzyniowej a ja mam sentyment do Jelcza C620 więc postanowiłem ulepić sobie własnego Jelonka. Podobnego mam w swoim awatarze.
Mam nadzieje, że zmiany się podobają.

Ferrix

Znany użytkownik
Reakcje
0 0 0
PKSik to nie moja epoka, ale jak widzę MODO (dziś TS Express) to serduszko zaczyna naśladować dźwięk silnika :love:
Scania z Polski, show-truck i jeszcze z chromem-Kamil jest w niebie :D
Piękny zestaw jednak u mnie prezentuję się jakoś inaczej, czyżby ten egzemplarz zaliczył jakiś dzwon? Nowy grill? Kangurek się wygiął, a halogeny pokradli? :D
Super prezentacja! (y)(y)(y)

Ferrix

Znany użytkownik
Reakcje
0 0 0
Tak dokładnie dostałem tego MODO w proszku dlatego inna antrapa i zderzak.Narazie tyle udało mi się pokombinować;).
Wiesz...części są ciężko dostępne, nieopłacalne-nie warto go składać, naprawdę, lepiej sprzedać go, no hm...no tak mówiąc przykładowo Kamilowi, Ferrix na pewno przyjmie go z otwartymi ramionami :ROFL::D:ROFL::D
Jak Ci się znudzi to wiesz gdzie mnie szukać ;)

Ferrix

Znany użytkownik
Reakcje
0 0 0
No, Markliny to jednak mają super malowania. Niby to takie reklamówki, ale przykuwają oko swym nietuzinkowym wyglądem. Lubię konfigurację tandemową, dlatego model mi się spodobał. Jeżeli trafi się okazja to chyba też się w niego zaopatrzę. Troszkę się zdjęcia nie wyostrzyły, ale ten model chyba każdy zna (y)