• Szanowny Użytkowniku, serwisy w domenie modelarstwo.info wykorzystują pliki cookie by ułatwić korzystanie z naszych serwisów. Jeśli nie chcesz, by pliki cookies były zapisywane na Twoim dysku zmień ustawienia swojej przeglądarki.

Model fabryczny Schlesienmodelle - modele lokomotyw serii EU07/EP07

OSA

Aktywny użytkownik
Reakcje
4 1 0
Tak model bez gumek. Jako ciekawostka maksymalnie dała radę uciągnąć 17 pudeł ( z 18 nie dała już rady ruszyć), wśród których były 4 tilligi które mają duże opory toczenia, a każdy wagon zaopatrzony w oświetlenie, także opory toczenia większe niż zwykłych wagonów.

bstok70

Znany użytkownik
MSMK
PGMK
Reakcje
1.922 47 1
Szanowny Kolego @garcia ramirez . Mimo mojej wielkiej sympatii do Ciebie, z bólem serca ale dla dobra Twoich podróżnych i pracowników zgłaszam incydent przerżnięcia semafora Komisji Wypadkowej. Powiesz: śmierdząca skarżypyta. A ja zapytam: Dlaczego od razu śmierdząca? Mam nadzieję, że nie będziesz żywić urazy na dłużej niż dzień ...

ed250

Aktywny użytkownik
Reakcje
445 89 5
Tamten wpis był 15.08, a kontener z Chin idzie koło 3 tygodnie więc koło połowy września pewnie będą na sklepach. Jeszcze trochę musimy poczekać ale już bliżej niż dalej:)

Gethvar

Znany użytkownik
Reakcje
229 4 0
No chyba że CEO poleci sam odebrać... to wtedy szybciej... jednak transporty transportami, a jeszcze procedury celne itd... spokojnie... przed świętami będziemy wszyscy mieli swoje wymarzone żółte mordki (i wcale nie z tego powodu że nam wątroby wysiądą) ;)

Robert Reschka

Znany użytkownik
Reakcje
4.536 519 18
W takim razie, kiedy można się spodziewać maila z danymi do wpłaty za Piotrkowską siódemkę?
W tym lub następnym tygodniu. Faktury będą pisane na formularzach poza bazą danych sklepu modelcenter.pl, ponieważ nie ma podpisu klienta ze zgodą na używania jego danych poza tego zamówienia. A wprowadzać dane do sklepu, aby je potem znowu wykasować mało jest sensowne.

ed250

Aktywny użytkownik
Reakcje
445 89 5
No oprócz EU07-541, EU07-443, i EU07-457 (Toruń), przyjechała jeszcze jedna EU07 w kontenerze ;). Dlatego trochę dłużej trwało, no i dopieszczaliśmy jeszcze detale :).
Zrozumiałem aluzję;) No może trochę przesadziłem z tym kontenerem bo aż tyle miejsca te modele nie zajmują, choć kontener na spółkę to dość popularna forma sprowadzania z Chin. Przyłączam się do prośby o foto :X3: