Dabas, planów było wiele, ten który tu przedstawiasz to jest jeden z kolejnych. Pierwotnie 400 i 424 miały być pod koniec roku, następnie pod koniec roku dostałem info od samego Roberta (ówczesnego
Zabkret-a)
Ogólnie nr 400 miał być nr premierowym i nie miał być w ogóle dostępny do sprzedaży wysyłkowej.
Domyślam się że to nie jest takie proste zbudować taki model, model który chyba większość chwali za dokładność wykonania i odwzorowania, nie mniej jednak sama informacja dla klienta powinna być udzielona bez względu na to czy jest on upierdliwy czy też nie, tym bardziej że na PW Robert nie przyjmuje wiadomości natomiast Pan Cocu informacji jakich udziela wszyscy widzą na forum.
Pierwszy raz po ponad pół rogu od ostatniego info podłączyłem się pod prośbę o info i zostałem potraktowany jak gówniarz, tylko skoro tak zostałem potraktowany to kim jest traktujący.
(pytanie retoryczne).
Modele są śliczne i chętnie przygarnął bym wszystkie, niestety z racji że nie śmierdzę groszem (zapewne jak i spora część forumowiczów) mogę pozwolić sobie na jeden model z EU07 i zależy mi właśnie na nr 400, stąd była prośba o info kiedy, aby planować ubogi budżet. Ale widocznie Ci wielcy nie rozumieją tego.