• Szanowny Użytkowniku, serwisy w domenie modelarstwo.info wykorzystują pliki cookie by ułatwić korzystanie z naszych serwisów. Jeśli nie chcesz, by pliki cookies były zapisywane na Twoim dysku zmień ustawienia swojej przeglądarki.

Model fabryczny Schlesienmodelle - modele lokomotyw serii EU07/EP07

jaco

Znany użytkownik
Reakcje
891 16 1
Moje ciągle są wykorzystywane i Allegro ma to gdzieś, chyba tak jak @ffox zacznę rozsylać faktury :p
Może czas zmienić podejście, przynajmniej w stosunku do osób, które stosują w/w politykę "przedsiębiorczości" zabierając nie jedneu prawdziwemu kolekcjonerowi możliwości kupna modelu wyprodukowanego w limitowanej liczbie sztuk.
Jeżeli np. moje zdjęcia użyłby, któryś z kolegów z forum w "uczciwej" aukcji, to uważałbym, że nie ma tematu.
Ale to mój punkt widzenia.

jaco

Znany użytkownik
Reakcje
891 16 1
Ja niestety muszę zrezygnować z zakupu EU07 IC. Wychodząc na przeciw tej całej "przedsiębiorczości" - mam zamówioną sztukę w SM Rybnik (EU07-516). Mogę odstąpić komuś z forum, kto nie zdążył się załapać - oczywiście bez żadnych dodatkowych zobowiązań. Jeżeli jest ktoś zainteresowany to piszcie na priv.
Zarezerwowana.

Elvis

Znany użytkownik
Reakcje
1.793 62 3
A mam takie pytanie z innej beczki czy za ten kupon rabatowy co dają do 07 idzie kupić taniej model czy to tylko taka ściema?
Wydaje mi się, że Twoja wypowiedź jest bardzo nieelegancka. Wystarczy przeczytać tekst na kuponie i wszystko jest jasne.

I z doświadczenia mam jeszcze jedno spostrzeżenie i absolutnie nie biję do Ciebie. Ale mam wrażenie, że chyba nikt nie czyta instrukcji, tak pieczołowicie przygotowanej przez producenta. Bo jak inaczej wytłumaczyć pytanie: jakie funkcje posiada dekoder dźwiękowy, który montuję do modelu?

arczi1986

Znany użytkownik
Reakcje
270 0 1
Wydaje mi się, że Twoja wypowiedź jest bardzo nieelegancka. Wystarczy przeczytać tekst na kuponie i wszystko jest jasne.

I z doświadczenia mam jeszcze jedno spostrzeżenie i absolutnie nie biję do Ciebie. Ale mam wrażenie, że chyba nikt nie czyta instrukcji, tak pieczołowicie przygotowanej przez producenta. Bo jak inaczej wytłumaczyć pytanie: jakie funkcje posiada dekoder dźwiękowy, który montuję do modelu?
Przepraszam jak kogoś uraziłem tym co napisałem, ale nie miałem takiego zamiaru. Głównie chodziło mi o to aby dowiedzieć się kiedy będzie możliwość wykorzystania faktycznie tego rabatu, może źle i głupio sformułowałem pytanie. Przepraszam

Reakcje
0 0 0
Mam prośbę do kolegów jak wyglada ten kupon? Pytam bo zakupiłem lokomotywe i nic takiego w pudełku nie znalazłem ...
Czy w ostatnim wypuścić ICC też ten kupon powinien być?

Ostatnio edytowane:

DarekW

Znany użytkownik
Reakcje
1.627 18 0
Mogę się mylić ale wydaje się mi, że kupony dostają Ci, którzy je zamówili wcześniej. W chwili kiedy powstawał pierwszy wątek o EU07 SM