• Ten serwis używa "ciasteczek" (cookies). Korzystając z niego, wyrażasz zgodę na użycie plików cookies. Learn more.
  • Szanowny Użytkowniku, serwisy w domenie modelarstwo.info wykorzystują pliki cookie by ułatwić korzystanie z naszych serwisów. Jeśli nie chcesz, by pliki cookies były zapisywane na Twoim dysku zmień ustawienia swojej przeglądarki.

Model fabryczny Schlesienmodelle - modele lokomotyw serii EU07/EP07

1

12g

Gość
Kolejna informacja z profilu Schlesienmodelle
Te lokomotywy nie stanowią wznowionego nakładu serii. To są na nowo zmontowane modele, które zostały oddane do fabryki ze względów jakości i błędów montażowych. Ilość modeli EU07-408, EU07-429 i EU07-457 nie będzie zmieniona. Będzie też również mała ilość EU07-541. Nakład tej lokomotywy jednak zostanie wznowiony, aby zaspokoić duży popyt na ten model.

mafo

Moderator Forum Samochodowego
Zespół forum
Donator forum
Reakcje
28.794 392 20
Że będzie trzeba szykować $, czy że są już wyprodukowane ;):p
Że są już wreszcie wyprodukowane. Ja już mam odłożone od roku $, tak więc jak się pojawi w sprzedaży to wezmę, jak się w najbliższym czasie nie pojawi (mam zaplanowane poczekać jeszcze do końca lutego) to po prostu zrezygnuję i kupię sobie coś innego za te $. :)

dariuszz94

Znany użytkownik
Reakcje
115 4 0
Kolejne informacje o trapezach z facebooka:

"- Jakie są losy EU07-400 ?
- Kołyszą się na Pacyfiku w kontenerze..."

Można wnioskować, że jeszcze przed lutym powinny się pojawić na sklepowych półkach :)

Dabas

Aktywny użytkownik
Reakcje
19 0 0
Ostatnio jak sprawdzałem to z Chin da się wypłynąć tylko poprzez Pacyfik. Zarówno Morze Wschodniochińskie jak i Południowochińskie są częściami Pacyfiku.

mafo

Moderator Forum Samochodowego
Zespół forum
Donator forum
Reakcje
28.794 392 20
Ostatnio jak sprawdzałem to z Chin da się wypłynąć tylko poprzez Pacyfik. Zarówno Morze Wschodniochińskie jak i Południowochińskie są częściami Pacyfiku.
Masz rację, ale jak modele są teraz na Pacyfiku, to dotrą do Europy za jakieś 4-5 tygodni. To i tak przed lutym 2016 r. raczej nie będzie ich w sprzedaży w sklepach.

przemek tabisz

Znany użytkownik
Reakcje
1.035 62 10
Ja czekam, czekam od października, te 2,5 miesiąca jeszcze wytrzymam. Martwi mnie tylko brak jakiejkolwiek informacji od SM. Druga ręka to nie to samo co wiadomość u źródła i tylko o to mi chodzi.
A do kolegi 4don jakoś nie kumam Twojego humoru.