• Szanowny Użytkowniku, serwisy w domenie modelarstwo.info wykorzystują pliki cookie by ułatwić korzystanie z naszych serwisów. Jeśli nie chcesz, by pliki cookies były zapisywane na Twoim dysku zmień ustawienia swojej przeglądarki.

Model fabryczny Schlesienmodelle - lokomotywy serii 104E / EP09

OP
OP
Robert Reschka

Robert Reschka

Znany użytkownik
Reakcje
4.275 487 18
Jak już mnie raczyłeś wymienić, to żeby była jasność: nigdy i nigdzie nie krytykowałem modeli SM.(podziwiam wręcz powstanie tej marki) Ja mam problem z twoimi wypowiedziami, nie z twoimi produktami. (uważam, że osoba z takimi obsesjami, żywiąca się nienawiścią, nie może pilotować samolotów - baniak nie działa prawidłowo)
Moją jedyną ‘wadą’ psychiczną jest to, że nie znoszę hipokryzji… wręcz jej nienawidzę, to fakt. Brakuje tu naprawdę prefixu na forum w stylu ‘Trigger Warning’, bo hipokrytów na tym forum nie brakuje. A o lotnictwo się nie martw, bo w CRM nie ma miejsca na hipokryzję w kokpicie.

Zresztą byłbym zaskoczony, gdybyś miał odpowiednie wykształcenie lub doświadczenie zawodowe, aby profesjonalnie oceniać takie sprawy.

rprail

Znany użytkownik
Reakcje
1.470 64 1
Zobacz załącznik 1143910
@DieselPower, co znowu jest takie zabawne w moim wpisie…? A wiesz, powiem Ci — zabawne jest to, że nie ma żadnej oceny recenzji Artura z Twojej strony ani ze strony RPrailów, Budaczów, qwertasów, Moniuszków, Bolutków i innych. To dopiero jest naprawdę zabawne. :D
"EP09 jako lokomotywa do zabawy z dziećmi" -
i niby ja miałbym to oceniać?:D
Nie jestem już dzieckiem. Moje dziecko ma (na szczęście) odmienne zainteresowania niż ja. Kupiona z ciekawości i pod wpływem impulsu moja EP09-045 PIKO ze spapranymi reflektorami przejechała może łącznie z 10m (pod siecią trakcyjna i nie na dywanie).
Na chwilę obecną nie planuję zakupu jakiejkolwiek EP09, ze względu na pospolitość, łatwość w zakupie, ograniczoną, a nawet brak możliwości wykorzystania w IV epoce.
Podsumowując. EP05 ROCO - TAK, EP09 SM, PIKO - NIE.

OP
OP
Robert Reschka

Robert Reschka

Znany użytkownik
Reakcje
4.275 487 18
"EP09 jako lokomotywa do zabawy z dziećmi" -
i niby ja miałbym to oceniać?:D
Nie jestem już dzieckiem. Moje dziecko ma (na szczęście) odmienne zainteresowania niż ja. Kupiona z ciekawości i pod wpływem impulsu moja EP09-045 PIKO ze spapranymi reflektorami przejechała może łącznie z 10m (pod siecią trakcyjna i nie na dywanie).
Na chwilę obecną nie planuję zakupu jakiejkolwiek EP09, ze względu na pospolitość, łatwość w zakupie, ograniczoną, a nawet brak możliwości wykorzystania w IV epoce.
Podsumowując. EP05 ROCO - TAK, EP09 SM, PIKO - NIE.
Na to, że ten model Cię niby nie interesuje, to jednak jesteś bardzo obecny na pierwszej linii frontu, gdy chodzi o szukanie i wytykanie błędów oraz niedociągnięć. Szczególnie w komentarzach na YT pod unboxingach EP09 Ciebie nigdy nie brakuje… Pojawia się więc pytanie, skąd ta motywacja…