• Ten serwis używa "ciasteczek" (cookies). Korzystając z niego, wyrażasz zgodę na użycie plików cookies. Learn more.
  • Szanowny Użytkowniku, serwisy w domenie modelarstwo.info wykorzystują pliki cookie by ułatwić korzystanie z naszych serwisów. Jeśli nie chcesz, by pliki cookies były zapisywane na Twoim dysku zmień ustawienia swojej przeglądarki.

Model fabryczny Schlesienmodelle - lokomotywy serii 104E / EP09

OP
OP
Robert Reschka

Robert Reschka

Znany użytkownik
Reakcje
4.273 487 18
Jak już mnie raczyłeś wymienić, to żeby była jasność: nigdy i nigdzie nie krytykowałem modeli SM.(podziwiam wręcz powstanie tej marki) Ja mam problem z twoimi wypowiedziami, nie z twoimi produktami. (uważam, że osoba z takimi obsesjami, żywiąca się nienawiścią, nie może pilotować samolotów - baniak nie działa prawidłowo)
Moją jedyną ‘wadą’ psychiczną jest to, że nie znoszę hipokryzji… wręcz jej nienawidzę, to fakt. Brakuje tu naprawdę prefixu na forum w stylu ‘Trigger Warning’, bo hipokrytów na tym forum nie brakuje. A o lotnictwo się nie martw, bo w CRM nie ma miejsca na hipokryzję w kokpicie.

Zresztą byłbym zaskoczony, gdybyś miał odpowiednie wykształcenie lub doświadczenie zawodowe, aby profesjonalnie oceniać takie sprawy.